Red in zaključevanje bosta vodilna nit današnjega dne. Še dobro, da je dan izrazito podprt z delovno energijo in da vas bo vzpodbujal k delovanju v to smer. Če imate nedokončane stvari, je danes dan, ko boste to dokončali. Zaključite stvari, za katere želite, da se zaključijo. Usmerite delovno energijo in jo porabite tam, kjer jo potrebujete in vam lahko koristi. Zaključki so lahko na vseh področjih – odnosih, zvezi ali pa študij. Pospravite in se znebite stvari, ki vam ne služijo več. Na zaključke glejte kot na nekaj dobrega, saj se je včasih treba posloviti od starih stvari, da lahko nove vstopijo v vaše življenje. Glej te na to z optimizmom in tak bo tudi vaš dan. Ne oklepajte se stvari, saj vas zadržujejo v preteklosti.

Želja po zaključku bo lahko zelo izrazita na partnerskem področju, še posebej, če vas ta odnos ne izpolnjuje več ali vam ničesar ne daje. Mogoče še vedno upate, da se bo partner spremenil, vendar globoko v sebi veste, da se to ne bo zgodilo. Ali ga sprejmite takega kot je ali pa zberete moč in ta odnos prekinete. Naj vas ne bo strah koraka, ki vam bo odprl nova vrata. Srčnost in neustrašnost vam bosta pomagali, da boste premagali vse ovire.

Red in harmonija vas bosta danes vodila v odnosih do otrok, staršev in prijateljev. Ker boste delovali v duhu teh dveh energij, boste nanje delovali zelo pomirjujoče. Vendar pa danes ne boste odprti za prošnje.

Delavnost in urejenost bosta na poslovnem področju opaženi tudi s strani vaših nadrejenih in celotne okolice. Vaš trud bodo opazili in ga tudi cenili. Zato se le zorganizirajte in primite za delo. Vestnost bo samostojnim podjetnikom prinesla ugled in priznanje.

Na finančnem področju se danes zanašajte na vztrajnost in premišljeno delo. Le tako boste danes dosegli uspeh in blagostanje. Dan ni naklonjen hitrim zaslužkom, prav tako ne tudi prodaji. Če potrebujete pomoč, danes raje ne prosite zanjo, saj boste najverjetneje dobili negativen odgovor.

Danes je zelo pomembno, kako boste sprejemali dogajanje okrog vas. Dan bo deloven in usmerjen v zaključevanje. Poskusite ostati pozitivno naravnani. Optimizem res dela čudeže in danes vam bo v veliko podporo.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Srečno 🙂