Velikokrat je govora o notranjem otroku in danes je dan za njegovo zdravljenje. Vašega notranjega otroka, ki ste mu tekom let odraščanja nadeli nek lažni jaz, zato da ste lažje preživeli znotraj družine in znotraj družbe; je tisti otrok, ki se skriva v vaših globinah in ni le odsev vaše preteklosti, temveč je poln ustvarjalne in življenjske energije. Ta otrok je bil v preteklosti večkrat ranjen, morda se boji, zato mu danes zavestno namenite ljubečo pozornost in mu povejte, da je varen, da ga boste vedno zaščitili in poskrbeli, da se mu ne zgodi nič slabega. Povejte mu, da ga imate radi! Stara havajska tehnika dosega čudeže z mantro: „Rad/a te imam. Žal mi je. Oprosti mi. Hvala.“. Ne samo danes, vsak dan, se spomnite nanj in mu namenite ljubečo misel in mantro.

Ko boste danes namenjali pozornost in ljubezen svojemu notranjemu otroku, naj vas vodi prepričanje, da ljubezen vedno zmaga. To prepričanje vas bo bogato nagradilo tudi na ljubezenskem področju.

Na področju odnosov s starši in otroci bo danes v ospredju nerazumevanje. Vaši bližnji vas nikakor ne bodo razumeli. Ne bodite užaljeni in prizadeti, morda vas res enostavno ne razumejo, zato jim jasno povejte, kaj želite. Ne morete pričakovati, da znajo brati misli, zato jasno izrazite svoje želje, namesto da se zapirate vase. Kaj bi storil vaš notranji otrok? Vaša mirnost, tihost in zapiranje vase bo nekoliko zmedla tudi vaše prijatelje. Danes se boste umikali hrupnim družbam in površnim stikom. Privlačili vas bodo bolj poduhovljeni ljudje, kar kaže na to, da pridobivate pravo modrost.

Zdravljenje notranjega otroka, ljubezen, potrpežljivost in zaupanje bodo v vas sprožili neverjetno sposobnost samozdravljenja, ki jo ima vaše telo.
Temu bo sledilo tudi prepričanje, da se svet lahko spreminja na bolje, bolj boste veseli in to prepričanje se bo kmalu izrazilo tudi v vašem življenju. Velja tako za finančno področje kot tudi za področje kariere. Na finančnem področju danes poskusite zdraviti prepričanje, da nikoli ne boste imeli dovolj denarja. Pomagajte si s pozitivnimi afirmacijami:“ Ljubim in sprejemam denar in denar ljubi mene. Denar me rad me razvaja in me prijetno obdaruje. Moj svet vedno skrbi zame. Vedno dobim pravi čas vse, kar potrebujem in kar je dobro zame.« Na poslovnem področju velja opozoriti, da danes ni dan za sklepanje dogovorov z nadrejenimi. Posvetite se najprej sebi in verjemite, da lahko izboljšate situacijo.

Optimizem bo danes vaš zaveznik. Prav tako prepričanje, da dobro na koncu vedno zmaga. Taka prepričanja vam preprečujejo, da se ne izgubite v razočaranju. Danes naj vam bodo v pomoč pozitivne afirmacije, mantra, zato vam polagam na srce: vzemite si danes čas le zase in bogato se vam bo obrestovalo.

Odpiranje in sprejemanje delov naše osebnosti, ki smo jih v preteklosti morali zatreti, je izredno osvobajajoče!