Numerološki vpogled za 15.11.17

Današnji dan bo zanimiv, še posebej zato, ker energije dneva delujejo na dva načina. Katero boste izbrali, je odvisno od vas. Na eni strani lahko izberete tisto, ki sproža notranji upor, trmo in željo po prepiranju; na drugi strani pa umirjeno elegantnost v krogu družine.

Na splošno bo današnji dan bolj primeren za druženje in sproščeno klepetanje v manjši družbi prijateljev ali družine. Posebej pozorni bodite v odnosu do svojih otrok, kjer se danes poskušajte izogniti prepirom. Ostre in grobe besede naredijo veliko škode, tudi če vam je kasneje žal, da ste jih izrekli. Brazgotine ostanejo. Otroci niso neuničljivi in množica tako globokih ran lahko poškoduje še tako močno dušo. Res, previdno z besedami. Ker boste danes imeli veliko željo po druženju, si lahko omislite večerno druženje, z domačimi sveže pečenimi dobrotami, ob igranju igrice Jaz sem. Povabite prijatelje, vključite svoje otroke, predvsem pa ne pozabite na svojega partnerja. Morda boste želeli, da vas partner razvaja in bodo vaša pričakovanja prevelika. Deklici na zrnu graha se težko ustreže, kajne? Prav je, da verjamete, da si zaslužite, da vas partner tretira kot kralja ali kraljico, vendar pa vam ne bo padla krona z glave, če boste danes vi poskrbeli za prijetno vzdušje s svežimi piškoti ali palačinkami. To vam bo prineslo nežen in sladkoben večer ?. Samskim je danes namenjeno, da sklepate nova poznanstva. V zabavna druženja vnesite nekaj prefinjenosti in elegance, pa boste zmagali.

Na poslovnem področju bo danes vse bolj umirjeno in ležerno, bolj v duhu druženja. Tudi druženje je pomemben del poslovnega uspeha. Morda ta način ne bo vsem po godu, kar bi lahko sprožilo prepire. Vendar, danes se ne boste prepirali ?. Druženje, navezovanje stikov, poslovna kosila, sproščena poslovna srečanja – s tem se bolj izraža pripravljenost na skupno sodelovanje kot pa namen, da sklenete končni dogovor ali podpis pogodb. In prav je tako. Vsa srečanja, ki od vas zahtevajo borbenost, danes raje prestavite. Danes res ni pravi dan za ostra in težka poslovna pogajanja. Zavedanje, da so srečanje res namenjena le sproščenemu kramljanju, vas bo pomirilo in manj boste nervozni. Vsi novi kontakti, vsa druženja vam bodo prišli prav kasneje.

Vztrajno in premišljeno delo vam bo prineslo uspeh in blagostanje na finančnem področju. Klub temu boste danes radodarni, do sebe in do svoje družine. Do vseh ostalih niti ne toliko. Kupili si boste kakšno malenkost, s katero boste pocrkljali sebe in svoj trud.

Dan je namenjen druženju, sproščenemu kramljanju in vzpostavljanju novih odnosov. Preživite prijeten večer v krogu družine in prijateljev. Vse bo bolj ležerno in umirjeno. Izogibajte se konfliktnim situacijam, pa bo vse ok.


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.