Numerološki vpogled za 14.11.17

Najboljša stvar, ki jo danes lahko naredite je, da se že takoj zjutraj odločite, da boste danes pozitivno naravnani in da bo dan prijeten in ugoden. Verjemite, da je odločitev vaša. Veliko boste naredili že s tem, če dan začnete s hvaležnostjo za to, kar imate. Vsak ima tono stvari, za katere je lahko vsak dan hvaležen. Že to, da ste se zjutraj zbudili, je razlog za hvaležnost. Brez pozitivne naravnanosti in hvaležnosti, vam bo današnji dan prinesel kar nekaj težav s komunikacijo in goljufijami. Zakaj? Ker sta danes v paru dve števili, ki lepo rečeno, res nista prijateljici. Vsaka od njiju vleče v svojo smer in ko nista pod nadzorom, se med sabo dobesedno tepeta.

Ta dvojnost se bo pokazala na finančnem področju. Denar vam bo spolzel iz rok, še preden se boste sploh zavedali tega ali pa boste naleteli na zaprte roke. Obstaja tudi velika možnost, da doživite materialne izgube, ki bodo posledica okvar ali kraje. Če imate danes na urniku razveze, sodne ali zakonite razprave, imejte ob sebi res dobrega odvetnika.

Tudi na poslovnem področju bodite previdni, predvsem se izogibajte dvomljivim poslom in poslovnemu partnerstvu. Če čutite, da stvari niso dovolj jasne in čiste, se obrnite stran in počakajte na drugo priložnost. Še najbolj boste danes uspešni, če boste delali sami.

Ste opazili, da kadar denar polzi iz rok, temu takoj sledi pretirana zaskrbljenost za srečo in blagostanje vaše družine? Tako bo tudi danes. Poskusite skrbi pustiti pred vrati doma in jim poklonite pozornost, čas in ljubezen. Skupaj preživite čas, ki bo le še eden od razlogov več, da boste lahko hvaležni.

Večer preživite s partnerjem, povabite ga na tortico, kozarec vina ali na čaj. Izogibajte se ekstremnim oblikam obnašanja, kot je na primer kuhanje mule ali glasno govorjenje. Izberite zlato sredino in bodite prijetni in umirjeni. Vsak odnos, vsaka ljubezen potrebuje veliko nege, čustev in skupne trenutke – podobno kot roža. V nasprotnem primeru ovene.

Pozornost in nego potrebuje tudi vaše zdravje. Danes bodo vašo pozornost in pomoč še posebej potrebovale vaše kosti, pljuča, dihala. Poiščite in uporabite naravna zdravila, ki bodo blagodejno vplivala na te dele telesa. V mislih imejte dejstvo, da vaše telo s svojo sposobnostjo regeneracije lahko ozdravi vsako bolezen.

Danes bodite zelo pozorni, katerim mislim dovolite vstop in negativnim odločno zaloputnite vrata pred nosom. Od tega bo namreč odvisno, kako se bo odvijal vaš dan. Velikokrat je že to, da odslovite negativne misli, velik uspeh. Pojdite še korak dlje in bodite pozitivni ?


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.