Numerološki vpogled za 13.11.17

Pred vami je dan, ki je podpira vsa dejanja, s katerimi bomo preprečili izvajanje stvari, s katerimi škodujemo telesu in ga s tem slabimo. Če se odločate za korenite spremembe v svojem delovanju, s čimer boste doprinesli k svojemu zdravju, potem to storite danes. Razmislite, katere stvari bi lahko izločili takoj danes in katere so tiste, ki potrebujejo nekaj več časa (menjava službe). Za tiste, ki niso izvedljive takoj, si vzemite čas in razmislite, kaj morate storiti, da si boste spremembe lahko privoščili. Vzemite si čas zase in naredite kakšno spremembo – lahko je majhna, a naj bo odločna. Obiščite pedikerko, privoščite si masažo, spremenite prehrano, začnite telovaditi. Nekaj, s čimer boste negovali svoje telo. S tem boste preprečili težave, ki jih tak način prinese s sabo. Če imate že težave, jih ne ignorirajte. Poslušajte zdravnika, delajte po navodili, vendar ne pozabite vložiti tudi svoj del in odstranite stvari, ki vam škodujejo. S tem boste telesu dali možnost za samozdravljenje. Vaše telo ima izredno moč regeneracije, potrebuje le nekaj vaše pomoči.

Na vseh drugih področjih boste preokupirani z razmišljanjem in k sreči, je današnji dan zelo naklonjen razmišljanju.

Razmišljali boste o denarju. Verjetno čisto preveč, zato boste zaskrbljeni. Bolj ko boste razmišljali o denarju in vašem finančnem stanju, večje se bodo zdele težave. Posledično boste manj radodarni, zato danes ne prosite za denar ali materialno pomoč, pa tudi ne oddajate prošenj za kredit, povišico ali posojilo (tudi prijateljsko).

Na poslovnem področju je dan primeren za razmišljanje o prihodnosti, o poslovnih strategijah, za iskanje novih poti, novi možnosti in priložnosti. Vaša osredotočenost bo večja kot kakšen drug dan, intelektualno boste zelo bistri in prodorni, saj boste prepoznali tudi stvari, ki bi jih kakšen drug dan spregledali. Danes planirajte in načrtujte, podpisovanju materialnih pogodb pa se raje izognite.

O prihodnosti bosta danes razmišljala tudi s partnerjem, Oba. Razglabljanje in razmišljanje bo sicer nekoliko zadušilo strasti, ampak nič zato. Kakšen dan je treba tudi na partnerskem področju nameniti razmišljanju o prihodnosti, načrtovanju novih ciljev, nakupov in vlaganj. Ker se bo vse dogajalo v glavi, se boste težko sprostili in iskric kar ne bo. Ne sekirajte se, pač ni dan za druženje zabave, nova poznanstva ali novih začetkov. Tudi samski boste raje kar ostali doma.

V odnosu do svojih otrok bodite danes previdni, predvsem pa z velikim zavedanje, kako vaše obnašanje vpliva na njih. Tu bi posebej izpostavila kuhanje mule. Morda vam njihova dejanja ne bodo všeč, vendar ne odreagirajte s sitnobo in užaljenostjo. Predvsem pa ne bodite tiho. Povejte, kaj vas moti in se ne zapirajte vase. S tem, da se zavijete v molk, otrokom na energetski ravni sporočate, da niso vredni vaše pozornosti, predvsem pa jm vzbujate občutek prepovedi obstajanja. Povejte, kaj in kako, pa bo.

V glavnem se boste danes predajali razmišljanju, bolj boste kritični in zaskrbljeni. Kritičnost bo dobrodošla v primerih, ko se boste odločali, kaj lahko spremenite, da boste izboljšali svoje zdravje oz. da boste svojemu telesu dali možnost regeneracije. Ja, danes se razmišlja o prihodnosti ? .


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.