Dan je primeren tudi za pospravljanje, urejanje doma, za različna popravila v hiši oz. stanovanju – popravilo napeljave, odtokov, menjava pip,… Pred vami je dan za delo, ki bo na koncu zelo ploden. Delo vam bo tudi preprečilo, da bi se vas polastile negativne misli, pa še na koncu dneva boste zadovoljni s svojimi rezultati. Če ste včeraj dobili idejo o kateri sem govorila, je danes čas, da vse informacije lepo popredalčkate, analizirate situacijo, pregledate minuse in pluse. Organizirajte se in začnite.

Vse našteto boste danes opravili z lahkoto, tudi na poslovnem področju. Organizacija in načrtovanje vam boste šli dobro od rok, zato kasneje ne bodo potrebni popravki. Vaše delo bodo cenili, dobro pa boste znali uskladiti stvari, ki so na videz med seboj nezdružljive. Ob koncu dneva boste nad rezultati tudi sami zelo zadovoljni.

Drugačno bo stanje na finančnem področju, kjer boste danes bolj stiskaški in previdni. Zelo težko boste denar dali oz. ga posodili in iskali vse možne izgovore za to. Enako obnašanje lahko pričakujete pri drugih, če imate vi namen koga prositi za pomoč. To bo posledica strahov glede materialne in finančne prihodnosti, ki se bodo morda prebudili danes. Vaša zaskrbljenost je nepotrebna.

Notranje napetosti bodo začutili vaši otroci. Da ne bodo obremenjeni s tem, jih zaposlite ali s pospravljanjem svoje sobe ali z risanjem, ustvarjanjem,…

Ker boste imeli občutek, da ste popolnoma zasuti z delom in skrbmi, se boste zelo težko sprostili. Če boste kasneje slučajno opazili, da da vašemu partnerju nekaj ni prav, se boste počutili odgovorne, celo krive. Ni vam treba prevzemati te odgovornosti – odgovornosti za počutje druge osebe. Vsaka odrasla oseba je sama odgovorna za svoje dobro počutje in to velja tako za vas, kot tudi za vašega partnerja. Samski se danes posvetite sebi, zato ostanite doma. Dan ni primeren za druženje, zabavo in romantična čustva. Veliko bolj vas bo zanimalo, kaj potencialni partner že ima – v denarnici, kakšno ima vizijo za prihodnost, katere materialne dobrine ima,…

Tudi druženje s prijatelji bo danes otežene. Prevzemanje krivde, ki je danes v zraku, se bo odražalo tudi tu. Ni vaša krivda, da je druga oseba slabe volje. In danes bo slaba volja kar pogost spremljevalec ljudi koli vas. Potem je tu še pretirana varčnost in škoda bi bilo, da se »zapnete« zaradi tega, kdo bo plačal tisto skodelico kave.

Veliko bolje se boste počutili, če se boste zaposlili z delom. Več kot boste imeli dela, manj možnosti bo, da vam bodo glavo okupirale negativne misli. Brezdelje danes dobi spremljevalno ekipo – negativne misli, ki bodo napadale z vseh strani. Sploh pa – s pridnostjo in vztrajnim delom lahko danes veliko dosežete!


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.