Kako ste? Upam, da ste polni energije, saj je pred vami zelo pester dan. Dogajalo se vam bo veliko stvari naenkrat – en bo rabil to, drugi ono, vmes boste podelali še par smsov in telefonov,… Pridni boste kot mravljica. Premislite, če je vse to res vaše delo in če je res potrebno, da je vse na vaših ramenih. Težko boste prenašali nedejavnost in prelaganje dolžnosti. Zaradi tega občutka, boste občasno postali nekoliko nervozni. Po drugi strani, pa morda dobite odgovor na neko zadevo, na katero ste že povsem pozabili.

Na poslovnem področju boste uživali v timskem delu, užitek vam bo razpravljati in filozofirati o več nalogah hkrati. Pri tem bodite pazljivi, saj boste danes nekoliko površni, zato se ne lotevajte dolgoročnih in zahtevnih projektov, ki zahtevajo natančnost. Če imate v planu mednarodni projekt, je danes dober dan za začetek ali nadaljevanje.

Intelektualno boste danes zelo aktivni, izkoristite to na finančnem področju. Tako lahko preprečite pretirano zapravljanje oz. da prekoračite svoje finančne zmožnosti. Omejite se na manjše nakupe, izognite se večjim in dražjim nakupom. Danes ni dan za nakup nepremičnine ali avtomobila. Poslušajte svoj intelektualni del sebe, pa vendar si privoščite nekaj manjšega – knjigo, kremco ali pa morda krajšo delavnico, plesni tečaj oz. krajše izobraževanje. Nekaj, da boste potešili željo po razvajanju samega sebe.

Na ljubezenskem področju boste danes v formi za pogovore. Izmenjavanje nežnosti vam danes ne bo na prvem mestu. Tudi pogovori so potrebni, vendar premislite, kaj želite partnerju sporočiti, preden to tudi poveste. Družba, slepi zmenki, hitri zmenki in različna druženja za samke so danes na sporedu za tiste, ki ste samski. Ne ostajajte doma, za štirimi stenami – pojdite v družbo.

Vaša aktivnost bo dane izrazita tudi doma, v krogu družine. Vse boste opravili sami, a to le zato, ker boste stvar naredili, še preden boste drugim do konca povedali, kaj želite. Pride tudi tak dan :). Delček svoje aktivne energije boste danes raje namenili pomoči pri učenju, izpitih ali pri pisnih stvareh.

Tudi na področju prijateljstva se velja danes držati pravila, da najprej premislite in šele nato govorite. V nasprotnem primeru, boste nenamenoma izdali skrivnosti, ki ne bi smele priti na plana. To vas lahko stane zaupanja prijateljev. V želji, da bi bili zabavni in da bi bili v centru pozornosti, lahko izpadete, kot da obrekujete, manipulirate in spletkarite. Poskusite se umiriti, drugače lahko izgubite osebo, ki vam res veliko pomeni.

Pred vami je zelo aktiven in ustvarjalen dan. Vaše intelektualne sposobnosti bodo jasne in usmerjene v napredovanje, tako poslovno kot duhovno. Izkoristite jih in se udeležite krajšega izobraževanja ali večjega družabnega dogodka. Odprite se ljudem 🙂

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte lep in uspešen dan 🙂