Vsi si želimo biti srečni. Vsi želimo živeti polno in srečno življenje.


Trudimo se in se spopadamo z ovirami, pa še vedno ne gre. Večkrat se zgodi, da vemo, kaj bi morali narediti, pa nas potem ustavi strah in prepričanje, da nam ne bo uspelo. Ali pa dvom, če je to pravilno ravnanje in kaj bodo pa drugi mislili. Vodijo nas čustva, vodijo nas stari vzorci, ki so globoko zakoreninjeni v nas in smo jih ponotranjili. Želimo si biti srečni, pa ne vemo kako.

Priti do spoznanja, da moramo najprej imeti dober odnos sami s seboj, šele potem imamo lahko dobre odnose z drugimi, je zelo pomemben korak. Najlažje je reči – takšen pač sem.

Bi mi verjeli, če vam povem, da si tudi vi lahko izboljšate življenje in postanete srečni?

Na poti do spoznanj se boste srečali z mnogimi izzivi, padci in pastmi. Kako premostiti in zaobiti katero od njih, kako premagati strah in kako se posloviti od nezadovoljstva, nas bo naučila prav Emily. S konkretnimi metodami nas bo oborožila za popotovanje k boljšemu življenju. Na dogodku „Odnosi in kako biti Jaz res Jaz“ bo imela vlogo voditeljice in povezovalke programa, v katerem sodelujejo še Manca Razboršek, Sanja Kranjc in Jana Klemenčič.

Delavnica “Odnosi in kako biti Jaz res Jaz”


Kdaj: v četrtek, 14. september, od 16. do 20. ure


Kje: Ljubljana ali Domžale, kraj bo sporočen naknadno


Kdo:

 

 

 

 

  • Manca Razboršek, Life coach, certificirana angelska terapevtka, terapevtka barvnega sistema Auro-Soma
  • Emily Enveritas,  numerologinja in NLP trenerka
  • Sanja Kranjc, specializantka zakonske in družinske terapije, NLP Coach in mojster, Learning Coach.
  • Jana Klemenčič, chakra dancing, creative meditation facilitator, Access Bars praktik, trenutno obiskuje zasebno šolo transpersonalne terapije.

Vstopnina:

 

 

 

  • Za vplačila do 11.9.2017 – 33,00 €
  • Po tem datumu je cena 36,00 €.

Račun prevzamete ob prihodu in je vaša vstopnica na dogodek.
Prijave na dogodek so obvezne, saj bodo tudi podlaga za žrebanje res lepih nagrad

 

Od leve proti desni: Sanja, Jana, Emily in Manca

Kaj, kako in zakaj…


Dandanes se tako moški kot ženske srečujejo s težavo, ki je povezana z žensko in moško energijo. Slovenke smo večinoma v moški energiji, kar je dobro in se šteje kot vrlina na poslovnem področju, nekoliko manj pa na področju ljubezni in partnerskih odnosov. To vodi v osamljenost, saj smo moški pogosteje prijateljica, vse manj pa ljubimke. Veliko žensk je svojo žensko energijo povsem zadušilo ali pa nanjo pozabilo. Lahko bi rekli, da smo pozabile biti ženske. Težave imajo tudi moški. Če je v moški energiji in kot tak močan, mu očitajo, da je grob in naj bo bolj nežen. Od njih želimo, da zatrejo svojo moško energijo in ko to naredijo, jih zaradi premalo moškosti, ženske sprejemamo kot prijatelje. Zapleteno, kajne? Kako krmariti v tej zmedi in kako izbirati, v kateri energiji želite v nekem trenutku delovati, vas bo z majhnimi, a praktičnimi triki naučila Manca. Z njeno pomočjo boste resnično doumeli, kako delujete na svojo okolico in na nasprotni spol.

Ko bomo osvojili ta del, se bomo s Sanjo dotaknili vprašanj, ki so vezana na odnose. Vsi imamo željo imeti dobre in harmonične odnose, pa vendar nam to ne uspeva najbolje. Največkrat vstopamo v odnose, ki nas ne osrečijo in nas ne zadovoljujejo. Morda tudi vi v odnosih pozabite nase in na svoje potrebe, zadovoljujete pa potrebe drugih. Spoznanje zakaj izbirate tako kot izbirate, kaj vas na določenih osebah privlači in kako lahko svoje odnose izboljšate, vam bo prihranilo marsikatero bolečino in posledično tudi solzo.

S plesom in glasbo bomo odpravljali čustvene blokade, ki so se nabrale v telesu. Znano je, da potlačena čustva in nedelovanje v skladu s samim seboj, sčasoma vpliva na naše telo, naše počutje in naše življenje. S plesom in gibanjem bomo z Jano odpirali pretok energije v našem telesu in tako ozavestili, kaj si v tem trenutku resnično želimo in končno ZAŽIVIMO.

Združimo prijetno s koristnim in skupaj zakorakajmo v bolj srečno življenje! Vabljeni 🙂