Numerološki vpogled za 11.12.17

Danes je dan za druženje, dnevu pa vladata dve števili, ki bdita nad odnosi. Podpirata empatijo, razumevanje in sočutje. Ljudi, ki jih boste danes srečevali, poskušajte gledati s srcem in razumevanjem. Vsak od nas bije svojo bitko in prav vi boste danes lahko šli preko zunanje fasade in razumeli strahove ljudi, ki jih boste srečevali; videli boste,kaj jih veseli ali živijo svoje sanje. S pozornostjo jim prisluhnite, tudi če bodo na zunaj delovali mrko ali zoprno.

To se bo poznalo na poslovnem področju, saj boste danes zelo strpni, dobro pa vam bo šlo tudi usklajevanje nasprotij med ljudmi. Danes boste v vlogi motivatorja in svetovalca, izogibajte pa se konfliktom. Še vedno velja, da ne podpisujte novih poslovnih ali materialnih pogodb, ne pogovarjajte se o novih možnih projektih. Lahko pa sejete semena za prihodnje sodelovanje. Danes je dan, ko se bolj ukvarjajte z ljudmi, kot s projekti. Srečanje z obstoječimi poslovnimi partnerji je vsekakor dobrodošlo, tudi če je to zaključevanje poslov, ki ste jih začeli pred decembrom.

Na finančnem področju je danes čas za radodarnost, sploh če upoštevate, da ravnovesje v dajanju in prejemanju, dela vaše življenje bogato in privablja vanj obilje. Bodite odprtega srca, obdarite in razveselite sebe, družino in prijatelje. Vlagajte v odnose, saj vas to bogati in vam daje varnost. Povabite prijatelja ali prijateljico na miren razgovor, nekam, kjer je mirno, tiho in prijetno.

Tudi v odnosu z otroci bodite danes razumevajoči in delajte na povezovanju. Spodbujajte njihovo lastno odgovornost, podpirajte ali raziščite njihove cilje. Tako se boste z njimi še bolj zbližali, najlažje pa vse to speljete z igrico Jaz sem. Tako boste skozi igro gradili njihovo zdravo samopodobo, poleg tega pa jim boste dali še en lep in topel spomin.

Sebi pa podarite razvajanje v obliki zavedanja in negovanja svoje lepote, čutnosti. Negujte Venero v sebi in cenite njene darove. Bodite urejeni tudi doma, naj gospodinjska dela danes malce počakajo. Več pozornosti posvetite sebi in partnerju. Kar tako, brez razloga oz. ker se zavedate, da življenje bogato in partner dragocen. Samski danes ne posedajte doma. Oblecite se elegantno in se odpravite na zabavo; če te ni, pa v gledališče ali na koncert.

Na zdravstvenem področju danes bodite pozorni na mehur, ledvice in ginekološke predele, morda se celo odpravite na pregled.

Nove poslovne priložnosti in vrata, ki so bila do sedaj zaprta, vam bodo danes odprli empatija, razumevanje in sočutje do sočloveka. Odprite srce in poglejte na ljudi s tega vidika. Videti bodo povsem drugačni.

Vse lepo, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.