Numerološki vpogled za 10.7.2018

Današnji dan bo večinoma dober in uspešen, s seboj pa bo prinesel več energije in moči. Dan oblikuje število 10, ki prinaša nov optimizem, novo moč, novo energijo in nove ideje.

Na poslovnem področju današnji dan izkoristite za sestanke in dogovarjanja, navezovanje stikov in druženje. Podporo boste imeli, če imate danes predavanje, če se boste lotili pisanja, pri komunikaciji in spletni prodaji. V kolikor kakšno stvar potrebujete in je v zadnjih dnevih niste uspeli urediti, poskusite danes še enkrat. Dogovori boso danes lažje stekli. Komunikacija bo tekla lažje, zato boste brez težav opravili več stvari hkrati, še posebej, če so povezane s komunikacijo. Nekoliko težje vam bodo šla od rok težka rutinska dela, tudi podpisovanju novih pogodb se danes raje izognite. Glejte tudi v prihodnost in se odločite za naložbo v znanje – predavanje, seminar ali drugo izobraževanje.

Komunikacija je super, vendar bodite vseeno previdni, da vas v preveliki vnemi ne zanese v opravljanje in obrekovanje. To velja tako za prijateljsko kot tudi poslovno področje. Govorite le tisti, kar bi si brez težav upali objaviti tudi na FB.

Včasih je pomembno, na kakšen način pristopite k pogovoru in danes poskusite načeti pogovor s partnerjem na nov način. Poskusite z novim pristopom in uspeh ne bo izostal. Pogovorita se o spremembah v razmerju – tistih, ki si jih želite vi in tistih, ki si jih želi vaš partner. Danes se bosta veliko lažje dogovorila.

Na zdravstvenem področju danes morda najdete povezavo med načinom razmišljanja in telesnim zdravje. Prisluhnite, kaj vam govori telo.

Dan je odličen za komunikacijo, za druženje, za izobraževanje in za nove pristope. Vse to združuje igric Jaz sem, ki jo lahko danes odigrate s svojimi otroci in se ob tem tudi zabavate.

Želim vam lep dan, Tjaša