Numerološki vpogled za 10.6.2019

Število 10 je število akcije in dejanj. Prinaša ves zagon in neodvisnost števila 1, le da je vse le še bolj potencirano. Zaradi vpliva 10 boste danes zelo ambiciozni in ne bo vas ravno zanimalo, kakšne korake boste delali, da boste dosegli svoje cilje. Rutina vam danes ne bo ustrezala, banalnosti vas bodo spravljale v jok, ko pa vam bo postalo dolgčas, boste postali muhasti, s seboj pa boste potegnili vse, ki vas bodo obkrožali. Poskrbite, da boste danes ves čas zaposleni in da ne boste imeli časa za dolgočasenje. Predvsem boste danes delovali zelo individualistično, motivacija bo intenzivna in posledično boste pripravljeni izkoristiti priložnosti, ki vas bodo potegnile izven cone udobja. Tako boste na stvari gledali in se jih tudi lotili na povsem nov, bolj avanturistični način, s tem pa boste lahko še bolj intenzivno in motivirano delovali v smeri uresničevanja svojih dolgoročnih ciljev.

Tudi globalni dan 1 bo v znamenju novih začetkov, novosti. Prisotne bo nekaj nestrpnosti, zato boste morali ostati pozorni, da ne boste pritiskali na »gumbke«, ki bodo v drugih sprožili premočne odzive, predvsem negativne. Tudi trma ne bo manjkala, ki pa jo lahko danes izkoristite sebi v prid. Odločenost in trma pomagata pri premagovanju ovir in s tem ustvarjanju novih idej ter projektov. A tudi preveč trme lahko predstavlja oviro, zato se imejte nekoliko pod kontrolo in poskušajte zmerno združiti vse lastnosti dneva v svoje delovanje.

Število 1 je direktno in se takoj loti zadeve pri jedru, brez olepševanja in laskanja. Danes vas bodo zanimala dejstva in to takoj. To ni dan za ugibanje in pretirano analiziranje, kaj je kdo mislil, ko je nekaj rekel, saj boste le zgubljali čas in energijo. Energije bodo intenzivne, zato lahko kaj hitro pride do soočenj in bolj glasne izmenjave mnenj. Bodite potrpežljivi, do sebe in do drugih ter poskrbite, da vse novosti ne bodo že v štartu okužene z negativo. Srečno!