Pred vami je dan, ko se boste zelo ubadali s svojo prihodnostjo, zato bo pritisk večji, a v večji meri nepotreben. Čas je, da se umirite in si naredite načrt, katerih zadev ali projektov se boste lotili. Izbirajte med tistimi, ki so zastali. Naredite spisek, napišite vse pluse in minuse, napišite vse možne variante. To vam bo šlo zelo dobro od rok, saj boste danes razmišljali hitro, bolj boste dosledni in kar je najbolj pomembno – zelo boste realni.

To lahko zelo dobro izkoristite na poslovnem področju. Hitro razmišljanje, velika sposobnost analiziranja so podprti z energijami današnjega dne; v kombinaciji z vašo pridnostjo, vztrajnostjo in odličnim smislom za stike z ljudmi, pa vam dajejo možnosti za hitre spremembe na bolje. Do konca leta torej: pospravite pisalno mizo, zaključite vse odprte zadeve, uredite tudi tiste zoprne opravke, ki se jim drugače uspešno izogibate. Iščite nove poti, nove načine pri vsem, kar v preteklosti ni prinašalo uspehov.

Na finančnem področju se bo občasno v vas naselil občutek teže, ki bo posledica materialnih skrbi. Zavedanje, da boste z vztrajnim delom to uspešno premagali, naj vas nekoliko pomiri. Danes nikar nikogar ne prosite za denar ali finančno pomoč, ker je verjetno ne boste dobili. Energije dneva prav vse vlečejo v planiranje in skrb lastne prihodnosti, zato se bo vsak bolj kot ne ukvarjal sam s sabo in s svojo prihodnostjo.

Pospravljanje in urejanje bo v ospredju tudi doma, zato se boste malo manj posvečali svojemu partnerju. Pri tem ne pretiravajte in si le vzemite čas tudi zanj. Že res, da dan ni najbolj naklonjen romantiki in ljubezni, a nekaj pozornosti pa le paše.

Otroci imajo radi jasna pravila, a če jih niso navajeni, se jim upirajo z vsemi štirimi. Skupaj z njimi danes sestavite urnik opravil, jasno zapišite, kdo je zadolžen za kaj, pri tem pa ne pozabite na kazni in nagrade, če naloge ne bodo oz. bodo opravljene. Ne pozabite, da s svojim vzgledom najbolj vplivate na pozitivne spremembe pri vaših najbližjih.

Verjetno vam družba prijateljev ali večjih skupin danes že v osnovi ne bo pasala in se boste veliko bolje počutili doma. Energije dneva že vejo, poslušajte jih. V dnevih, ko ste nagnjeni k pretiranemu analiziranju vsake malenkosti, tudi vi niste najboljša družba.

Danes razmislite, kako želite nadaljevati v prihodnje. Naredite načrt, spisek za ali proti. Pri tem sledite svojim željam in upoštevajte le lastne ideje in zamisli.

Pa lep dan , Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.