Numerološki vpogled za 10.11.17

Začnite dan z nasmeškom, kljub temu da bo, današnji dan v duhu zaključevanja stvari. Vsak zaključek je težak, ampak če do njega mora priti, to storite danes. Kasneje boste, kljub trenutnemu obžalovanju in zaskrbljenosti, to odločitev proslavljali. Če vaše podjetje ali poslovna dejavnost ne deluje, kot bi moralo, je to odličen čas, da to pot zaključite. In če se na eni strani stvari zaključujejo, pa se na drugi strani lahko odprejo povsem nove poti in priložnosti. Dan je namreč zelo naklonjen pošiljanju in izrekanju prošenj, za usluge in iskanju novih poti. Na poslovnem področju se zato danes osredotočite predstavitvam in nastopom v javnosti. Da vas ne bodo izkoriščali, se pred sprejemom naročila ali projekta, zelo jasno dogovorite glede pogojev dela.

Že res, da je dan ugoden za prošnje, kljub vsemu bodite previdni, ko bo prošnja prišla do vas. Prošnjam boste danes prisluhnili odprto in s pripravljenostjo, da pomagate, vendar dobro premislite, preden to res storite. Premislite, pustite čustva in uvidevnost ob strani, drugače boste imel izgubo na finančnem področju.

Na partnerskem področju, ki je bolj kot ne le še naporno, se bo danes postavljalo nova pravila. Dogovori o stvareh, ki povzročajo spore in bolečino, so potrebni, zato odločno vztrajate, da se o tem pogovorita. In dogovorita. Preverite, ali je partner pripravljen kakšno stvar spremeniti, prisluhniti vašim željam in potrebam. Pogovor bo prinesel odgovor ali boste razmerje postavljali na novih temeljih ali se bo zaključilo. Nasprotno je pri samskih – danes je dan za druženje in prav lahko se zgodi, da danes najdete tisto pravo osebo ?.

Postavljanje pravil je zelo pomembno tudi pri otrocih. Pomembno je tudi, da se otroci zavedajo, kakšne bodo posledice, če ta pravila kršijo. Postavite jasna pravila in upoštevajte, da lahko tudi otroci sodelujejo pri oblikovanju teh pravil. Postavljanje pravil ne pomeni, da jih ne sprejemate takšne, kot so. Jasno povejte, da pravila so in da še vedno sprejemate to, da imajo vaši domači lahko drugačne vrednote in poglede na svet, da ste še vedno ista obzirna in uvidevna oseba, ki jih ima rada in da jim dopuščate, da so kar so.

Če imate na zdravstvene področju težave, namesto v obupavanje, energijo usmerite v pozitivne spremembe. Naredite načrt, kaj boste v prihodnje naredili, da boste ohranili oz. izboljšali svoje zdravje. Pomislite na vsa področja – ali dovolj spite, kako bi se sprostili in se znebili stresa, ali pravilno jeste, dovolj telovadite, ali bi morda začeli z meditacijami…

Zaključite stvari, ki se morajo zaključiti in naredite prostor za nove in boljše stvari. Zaključki nikoli niso prijetni, tudi če so nujni. Prijeten občutek največkrat pride kasneje. Če ste med tistimi, ki vam zaključkov ni bilo treba delati, je pred vami dan, ko se boste družili in se počutili notranje močni.


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.


za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.