Morda boste danes res nekoliko nemirni, ampak vas bo prav ta nemirna energija vodila v iskanje novih priložnosti, novih možnosti in novih pristopov. Glava vam bom danes delala 100 na uro, vaše intelektualne sposobnosti bodo na hitrejših obratih, zato se odprite ljudem in izmenjujte mnenja. Tako boste pridobile še kakšno novo informacijo, ki bo še nadgradila vaše ustvarjalne ideje.

Na poslovnem področju je danes odličen dan za začetek novega projekta in z združevanjem idej, pogovorom ali kakšnim drugim načinom komuniciranja, bo ta projekt le še boljši. Skupaj lahko najdete nove ideje in nove poti, podpisovanje pogodb pride kasneje. Zelo boste aktivni in boste počeli 5 stvari na enkrat – manjših, a prav tako potrebnih. Večje in kompleksnejše zadeve pustite za kakšen drug dan, sploh če imate v svoji numerični kodi števili 5 in 7. Bodite previdni, kaj rečete, da ne boste preostri.

Finančno vam bodo danes naklonjena področja, ki vam nekaj pomenijo oz. kjer ste »doma«. Če le lahko, spremenite svoj hobi v poklic. Ne skrbite glede denarja in obilja, saj vam bo le ta pritekal iz različnih virov.

Tudi na področju zdravja je danes pravi dan, da začnete nekaj novega, predvsem če ste imeli v planu začeti s čiščenjem telesa, hujšanjem ali pa le spremeniti svoje navade in začeti živeti bolj zdravo. Ne odlašajte, sprejmite odločitev in začnite.

Preveč ostri in prehitri z besedami boste danes tudi v odnosu do svojih bližnjih. Tega si ne zaslužijo, zato se poskusite zadržati. Namenite jim pozornost, čas in nežnost, saj so, konec koncev, to osebe, ki bi vam morale biti pomembnejše od vseh ostalih. Cenite jih, pokažite jim, da so vam pomembni in bodite hvaležni, da so v vašem življenju.

Veliko boste imeli za povedati tudi v partnerskem odnosu, kjer vam bo povsem jasno, kaj je treba spremeniti. Izrazite svoje želje, potrebe in pričakovanja, a na lep način. S pogovorom in izražanjem boste odložili stara bremena in spustili svežo energijo v svoje razmerje. Samski se danes odpravite ven, v družbo, nekam kjer se dogaja, saj je dan odličen za nove začetke. Če imate v svoji numerični kodi število 7, bo dan sicer malo manj ugoden, a to ne pomeni, da ostanite doma.

Danes se bo vse dogajalo v vaši glavi – razmišljali boste, zelo boste ustvarjalni in polni novih idej. Preveč dogajanja na tem področju lahko povzroči nemirnost in nestrpnost. Dan je primeren za spremembe, ki bodo posledica izražanja svojih želja, potreb in pričakovanj.

 

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte uspešen in umirjen dan 🙂