Numerološki vpogled za 09.11.17

Pred vami je dan, ko boste lažje zadihali, znotraj sebe pa boste postajali vse bolj in bolj stabilni. Druženje z novimi ljudmi vam bo v veliko veselje, radovedno boste raziskovali podobnosti in razlike.

Čutili boste potrebo, da pokažete, da nekaj pa le imate in da vi, nekaj ste oz. nekaj pomenite. Pri tem previdno, saj se to lahko spreobrne v domišljavost, ki pa vam na poslovnem področju ne bo prinesla rezultatov. Ko se enkrat ego postavi na prvo mesto, ste že zelo blizu arogantnosti, to pa prinaša izgube. Prav je, da se zavedate svoje vrednosti, vendar ostanite prizemljeni. Danes vlada optimistično vzdušje, ki ga lahko izkoristite za popravljanje napak. Ste koga nevede prizadeli? Danes lahko to zgladite.

Na finančnem področju je danes dan naklonjen špekulacijam in vlaganjem. Če se vam ponudi priložnost, močno razmislite o vložku, saj vam lahko prinese dolgoročne koristi. Previdno pri trošenju, ker lahko za stvari, ki jih ne potrebujete, zapravite čisto preveč. Velika je razlika med vlaganjem in trošenjem ?.

Če niste tip človeka, ki bi vlagal na finančnem področju, se danes posvetite drugačnemu vlaganju. Vlaganju v odnose. Nobena delnica ali skladi vam ne bodo prinesli tolikšne varnosti, kot dobri odnosi v družini, podpora in sreča. Kljub temu, da je četrtek, se skupaj z družino odpravite na prireditev, tečaj tujega jezika ali pa ostanite doma in čas preživite skupaj. Igrajte družabne igrice, fletno bo.

Na partnerskem področju bo danes za večino dan prinesel olajšanje in na odnos boste gledali veliko bolj optimistično. Nov in svež vetrc bo zapihal v vašem življenju. Prepustite se mu. Napisala sem – večina. To ne velja za osebe, ki imamo v svoji numerični kodi več števil 7. Tudi sama sem med njimi ?. Mi bomo danes bolj zmedeni in notranje vznemirjeni. Kakršnekoli načine omejevanja in zatiranja bomo danes zelo težko prenašali. Točno vemo, kaj je treba popraviti ali izboljšati in danes bomo dobili pogum, da to tudi storimo. Tudi za nas s sedmicami se kaže nova smer. Držimo se nasveta – bodi unikaten, izrazi svojo originalno naravo, bodi samosvoj in bodi na to ponosen. Verjemi, rezultat bo sledil. Samski pa – čas je za druženje, nikar ne posedajte doma.

Na zdravstvenem področju je danes dan akcije – spremenite svoje navade in to takoj! Vem, da točno veste, kaj je treba spremeniti, zato brez izgovorov in prenehajte odlašati. Akcija, takoj zdaj!

Stopite iz cone udobja in začnite uvajati spremembe. Na osebnem in zdravstvenem področju. Naredite danes zase nekaj novega in vlagajte v odnose.


Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pa lep dan ?.