Numerološki vpogled za 09.09.17

Današnji dan bi z eno besedo lahko povzeli – dan presenečenj ali nenadnih preobratov.  Lahko je to novica, ki bo povezana z odnosi in čustvenim področjem; lahko bo presenečenje ali pa čustveni šok. V vsakem primeru pazite, da jezik ne bo hitrejši od uma. Premislite, preden odreagirate. Morda pa se boste le na hitro odločili za izobraževanje ali kakšno potovanje. Ne glede na to, kako bo obarvan današnji dogodek, lahko le-ta sproži preobrat, ki vas bo popeljal v neko novo življenjsko obdobje. Odprla se vam bodo nova vrata, na vas pa je, ali boste vstopili ali ne.

Na poslovnem področju je to lahko ponudba iz tujine, ki vam lahko v celoti spremeni življenje. Če iščete novo službo, bo danes pravi dan za pošiljanje prošenj. Podpis pogodb danes ni priporočljiv, saj dan s seboj prinaša tudi določene nepričakovane zastoje.

Na finančnem področju boste dobro unovčili svojo kreativnost, ki jo boste znali izraziti na zelo praktičen način. Morda je čas, da preoblikujete svoje prošnje za zaposlitev?

Na področju odnosov s starši in otroci, boste danes jasno pokazali, da zatiranja ne boste več prenašali. To boste izrazili na zelo jasen način. V odnose boste poskušali vnesti več pristnosti. Morda bo prav to razlog, da si boste dovolili večerno druženje s prijatelji. Zabava, dobra hrana in pijača v prijetni družbi bodo kot nalašč za to. Večer pa bo popoln, če se boste zraven še naplesali ob dobri glasbi.

Danes je dan nenadnih zastojev in hipnih sprememb, zato operacije ali urejanje zob danes ni priporočljivo. Privoščite pa si gibanje na svežem zraku, če se da se pridružite kakšni skupini.

Partnersko področje je danes tisto, ki zna prinesti največ dogajanja na čustvenem področju. Možno je, da boste nepričakovano srečali osebo, ki bo sprožila v vas cel kup dogajanj. Lahko da boste prepričani, da ste srečali dušo dvojčico in se spustili v precej nenavadno, a na nek način usodno razmerje. Taka razmerja so lahko zelo intenzivna, ampak ponavadi ne trajajo. Povzročijo pa velike spremembe, predvsem v razmišljanju oz. dojemanju dosedanjih odnosov. V kolikor vaš sedanji odnos ni trden ali vam ne ugaja, se boste zaradi tega srečanja morda prenehali truditi. Enako velja za vašega partnerja. Ko nam je enkrat vseeno, se prenehamo truditi, prositi, v končni fazi tudi kregati… Naj vas to ne zavede. Ne mislite, da so se stvari umirile, morda je partnerju le vseeno ali veza obstane ali ne. Kaj si v resnici želite?

Nenadne spremembe ali nepričakovani dogodki so tisti, ki nas ponavadi premaknejo iz cone udobja. Ni važno ali so pozitivni ali negativni. V vsakem primeru so „brca v rit“ in prinašajo preobrate. Povzročijo velike spremembe v načinu razmišljanja in delovanja, s tem pa tudi začetek nečesa novega.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša Gruden Trilar