Kaj lahko Vi pridobite z numerologijo?

Si predstavljate, da bi si lahko vsak dan, ali pa le v dnevih, ko potrebujete podporo in nasvet, pomagali kar sami? Vzeli bi si nekaj minut, izračunali na kaj bi morali biti pozorni in šli v dan samozavestni in pripravljeni na ovire, ki vam prekrižajo pot.

Ali pa bi za svojega otroka izbrali ime, ki bo v popolni harmoniji z njegovim dnevom rojstva in priimkom? Vi, sami.

Biti starš v teh časih je izziv in tudi naši otroci se dnevno srečujejo z izzivi, ki jih včasih težko rešujemo. Predstavljajte si, da bi jim lahko dali smernice, ki jih potrebujejo za uspešno življenje. Da bi jim lahko svetovali, kako naj najdejo svojo notranjo moč in pomagali, da bodo bolje razumeli sebe in druge.

Numerologija vam da to super moč, da si boste lahko pomagali na vseh področjih svojega življenja, pa naj bo to ljubezen, zdravje, delo, finance, odnosi, prijateljstvo ali notranji mir.

Naš portal že dober mesec sodeluje s priznano numerologinjo Emily Enveritas. Vsak dan, samo za vas, pripravimo numerološki vpogled s praktičnimi vajami in nasveti, ki vas potem spremljajo preko dneva. Vse z namenom, da bi bili vi bolj uspešni, predvsem pa bolj srečni in zadovoljni. Verjamem, da skupaj premostimo mnogo ovir in da si prihranite marsikatero razočaranje in solzo.

 

Pa veste, kaj je numerologija in kako deluje?

To, da je vse okrog nas energija, čivkajo že ptiči na strehi. Tudi števila imajo svojo energijo. V svojih napovedih Emily velikorat omeni NUMERIČNE KODE. Kaj to sploh je? Numerične kode so nekakšna matrika, ki vplivajo na delovanje osebe, njeno počutje in odločitve. Z upoštevanjem numeričnih kod in matrike, si lahko tlakujemo pot do sreče, uspeha in jo uporabimo za svoj razvoj; vzamemo stvari v svoje roke, da se ne počutimo več prepuščeni usodi, nad katero nimamo nobene kontrole. Že res, da vsega ne moremo načrtovati, je pa tudi res, da mnogo stvari lahko izboljšamo.

Pomembno je, kdaj se lotimo novega projekta.
Pomembno je, kdaj delamo korake v nove smeri ali kdaj je vredno popravljati stare.
Pomembno je, da nas pri vsem, kar delamo, podpira celotno vesolje. Nekateri rečejo temu sreča, Emily temu pravi podpora energij števil in vesolja.

Poznavanje in razumevanje tega, kako delujejo ciklusi v našem življenju, je del velike skrivnosti uspeha.

Slika: Emily Enveritas

Pride trenutek, ko se enostavno odločite, da imate dovolj! Ko se odločite, da si daste priložnost, da stopite stopničko višje; ko spoznate, da ste za svojo srečo odgovorni le vi, sami, predvsem pa, da to zmorete.

Eden od načinov je, da se naučite uporabljati numerologijo. Ste vedeli, da je učenje lahko preprosto in zabavno? Povem vam, da je to mogoče! Ko vas dobi v roke učiteljica s 40-letnimi izkušnjami, avtorica numerološkega priročnika, se vam bodo odprla vrata v povsem drug svet. V kratkem času se boste naučili:

  • kako lažje in boljše sodelovati z ljudmi,
  • kako izboljšati svoje odnose – poslovne, partnerske ali družinske,
  • znali boste predvideti okoliščine, s katerimi se boste srečali v prihodnosti,
  • kako s planiranjem izboljšati svoje poslovne uspehe,
  • katere koraki vas pripeljejo do materialne varnosti,
  • kako se soočiti z neuspehi in kako jih obrniti sebi v  prid
  • spoznali boste sebe, svoje notranje ovire in poiskali svoj vir moči.

Če ste pripravljeni vzeti življenje v svoje roke, potem je ŠOLA NUMEROLOGIJE namenjena prav vam. Začnete lahko že to soboto, 09. septembra in v novo leto vstopite pripravljeni in oboroženi za uspeh.

Preberi več…

Se vidimo 🙂