Nedelja je, upam da se ste si odpočili, saj je pred vami čudovit dan. Preživite ga s svojimi najdražjimi in se posvetite njim in sebi. Poiščite skupne interese, skupne aktivnosti, podobnosti. Naj bo vodilna nit današnjega dne sodelovanje, zato ne načenjajte tem, ki lahko pripeljejo do sporov.

V partnerskem odnosu je današnji dan pravi, da obudite nežnost in izražanje čustev. Dajte prednost uživanju in preživljanju skupnega časa, zato se odpravite s partnerjem na masažo v dvoje in nanizajte še eno perlico na vašo verižico sreče. V kolikor pa se odločili, da odnos zaključite, boste imeli danes moč, da to tudi storite. Obetaven dan je tudi za samske – pojdite v družbo, nekam, kjer boste spoznali nove ljudi. Dan je dober za hitre zmenke, zmenke na slepo…

Druženje s prijatelji vam bo danes služilo kot vir navdiha, energije in moči. Vendar bo na vas tako vplivala le družba tistih prijateljev, ki imajo podobno energijo kot vi. Od tistih, ki vam jemljejo energijo, se umaknite. Jasno se boste zavedali, kam kdo spada, zato se odločno postavite zase.

Pristnost in jasnost boste danes želeli vnesti tudi v odnose z otroci in starši. Želeli se boste postaviti zase in ne boste dovolili, da vas zatirajo. Skupna aktivnost, kot je recimo igranje igre Jaz sem, lahko vpliva na razvoj samopodobe, samozavesti in medsebojnega spoštovanja med vsemi vami.

Kljub temu, da je nedelja, je danes dober dan nove pogovore in dogovore glede poslovnega sodelovanja. Na splošno je na poslovnem področju danes dan bolj naklonjen timskemu delu, a le tam, kjer bodo odnosi ustvarjalni, navdihujoči in inovativni. Tudi tu naredite selekcijo in sodelujte le s tistimi, ki vas spodbujajo in zavrite tiste, ki vas izčrpavajo.

Na finančnem področju boste danes denar zelo težko dali iz rok. Če imate namen kaj prodajati, to raje storite kakšen drug dan. Bolje vam bo šlo pri nakupih, kjer boste imeli srečno roko pri pridobivanju dobrega razmerja med ceno in kvaliteto.

Vstopate v novo življenjsko obdobje –  obdobje sreče, ustvarjalnosti in sodelovanja. Začutili boste novo moč in energijo, ki jo usmerite v nove projekte in razmerja. Dan preživite v krogu družine, posvetite se sebi in svojim dragim.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Danes bo lep dan 🙂