Vsak od nas kdaj potrebuje pomoč, tudi vi. In če danes vidite, da lahko nekomu pomagate, to tudi naredite. Naredite to z občutkom in pokažite, da vam je mar za sočloveka. Dobra dela umirjajo srce, vam dajo dobre občutke in tako krepijo zdravje. Dobro boste naredili sebi in drugim, če se danes poslužite kakšne alternativne oblike zdravljenja.

Na poslovnem področju je danes dan, primeren za brezplačne predstavitve vašega dela ali storitev. Tako boste pokazali, da imate občutek do drugih, zraven pa še opravili dobro delo. Dan ni dober za prodajo. Če delate v timu, boste danes tam zelo uspešni.

Na finančnem področju bo danes nekako tako: če boste veliko razmišljali o denarju oz. se obremenjevali s tem, da ga nimate – bolj bo odtekal in ga res ne bo; če boste o tem razmišljali manj, boste bolj radodarni in denar boste dobili takrat, ko ga potrebujete. Saj veste, takrat ko je najmanj primerno se, pokvari pralni stroj, računalnik, avto oz. kakšna tehnična zadeva? Na cesto pojdite umirjeni, z namero o varni vožnji on aktivacijo kode zaščite – 71931.

Medsebojna pomoč vedno krepi odnose in morda boste prav danes priskočili na pomoč prijatelju v stiski. Če vas bo prosil za finančno pomoč, se zanjo odločite le, če boste denar lahko nekaj časa pogrešali oz. z vednostjo, da ga morda sploh ne boste dobili nazaj. Naj vas to ne ovira pri tem, da ne bi danes šli v družbo, saj vam bo družba dobro dela. Izogibajte se konfliktnim temam. Nekateri prijatelji, ki to niti več niso, bodo zapustili vaše življenje.

Spoštovanje bo v središču na področju partnerstva in v odnosu do otrok. Če v razmerju medsebojnega spoštovanja primanjkuje in če je razmerje že tako dalj časa prazno, se lahko danes prekine. Ne prepirajte se s partnerjem, raje si oglejte film z globokim, duhovnim sporočilom ali pa partnerja presenetite z nečim, kar ima rad. V kolikor so plod vaše zveze otroci, naj bo film, ki si ga boste ogledali skupaj, čimbolj pozitiven. Ali pa se skupaj z otroci odpravite v knjižnico, na predstavo oz. igrajte kakšno igro. Tako boste vzpodbudili povezanost in medsebojno spoštovanje. Samskim se danes lahko nepričakovano na pot postavi oseba, za katero boste lahko rekli, da je vaša sorodna duša. Dovolite si biti spontani in odprti.

Energije dneva bodo podobne včerajšnjim, le da imate danes možnost popravnega izpita. Kaj bi danes naredili drugače? Nemir, občutljivost in zaskrbljenost zamenjajte z dobrim razpoloženjem ?

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Danes bo lep dan 🙂