Današnji dan je odličen za zdravljenje starih ran, starih vzorcev in svojega notranjega otroka. Veliko je zadnje čase govora o notranjem otroku. Ne, to ni malo bitje, ki prebiva v vas in ima poln penzion, pri tem pa dela zgago. To je prispodoba za tisti kotiček v vas, kjer so shranjene in zapisane vse rane, krivice, pomanjkanje ljubezni, pozornosti, vsi miselni in vedenjski vzorci, ki so se nakopičili v vas v zgodnjih otroških letih. In vse to iz podzavesti usmerja in pogojuje vaše delovanje tukaj in zdaj. Prihodnost pa je v vaših rokah in danes je dan, ko lahko preteklost sprejmete in pozdravite; se rešite vseh negativnih in omejujočih prepričanj, ki vodijo vaše življenje; da tem prepričanjem pomahate v slovo. Tako boste bližje sami sebi in končno boste lahko prisluhnili svoji intuiciji, svojim sanjam in željam. Vem, to ni tako enostavno, a pri zdravljenju teh ran, vam lahko pomaga dober svetovalec, coach ali terapevt. Fletna je tudi vaja, kjer se pogledate v ogledalo in si nežno in ljubeče, pa vendar prepričljivo poveste “Rada te imam.”.

Ostanimo pri nežnost in ljubezni, saj boste danes čutili povečano potrebo po tem, da vam to izkazuje partner. Morda se partner ne bo odzval tako, kot bi si želeli, zaradi česar boste nekoliko bolj občutljivi. Prisluhnite si, povejte kaj želite, pri tem pa ne pozabite, da si nežnosti, ljubezni in razumevanja želi tudi vaš partner. Morda boste nekateri danes spoznali, da trenutni odnos res ni najboljši za vas. Če res ne morete odnosa izboljšati, potem je na mestu razmislek, kaj je tisto pravo za vas in kaj storiti, da boste zvesti sebi.

Danes ne morete zgrešiti, če preživite skupen čas z otroci, z družino. Še celo zelo priporočljivo je :). Privoščite si miren večer z njimi, pri tem pa bodite kreativni. Če se imate namen odseliti od staršev, je danes pravšnji dan za to. Ne pozabite se jim zahvaliti za vso skrb in ljubezen.

Včasih se prijateljstva zaključijo. Morda zato, ker prijatelji ne morejo sprejeti vaše spremembe. Zavedajte se, da svoje življenje lahko vedno spremenite tako, da boste čimbolj v harmoniji sami s seboj. Če tega ne morejo sprejeti, se raje odmaknite.

Občutljivi boste tudi na poslovnem področju, zato boste besede sodelavcev morda jemali preveč resno. Previdni z besedami bodite tudi vi in poskrbite, da bo vaša komunikacija bolj nežna in prijazna. Tudi danes, tako kot za cel december, velja, da ni najboljši čas za nove posle. Bolj je dan naklonjen preoblikovanju in dokončevanju starih zadev, sploh če vam pri tem pomaga nekdo iz tujine. Če je posel povezan s tujino, je priporočljivo, da pošljete povpraševanje danes. Tudi na finančnem področju se držite naložb, ki ste jih že imeli v načrtu, pa jih niste speljali do konca. To lahko storite danes. Pri financah se zavedajte, da je strah odveč, saj boste vedno pravi čas dobili, kar potrebujete.

Danes je res dober dan za obisk zdravnika, svetovalca, energijskega terapevta, svetovalca, lahko pa opravite tudi preventivne preglede ali operativne posege. Veliko boste naredili za svoje zdravje, če se izogibate alkoholu, sladkarijam in škrobu. To velja za vsak dan, ne samo danes.

Pred vami je dan, ko se lahko poslovite od vsega, kar vas oddaljuje od vas samih. Morda bo vaše razpoloženje tekom dneva zelo nihalo. To bo verjetno le posledica vašega notranjega dogajanja in zdravljenja vašega notranjega otroka.

Želim vam miren in uspešen, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.