Numerološki vpogled za 05.11.17

Energije dneva so danes zelo dvolične – za ene bo dan prijeten, deloven in poln zadovoljstva, medtem ko bo za druge nemiren, nervozen in z nepričakovanimi spremembami. Kakšen bo vaš dan, je dan zelo odvisno od vaše numerične kode, kljub temu, pa veliko odvisno od vas samih.

Posebej bodite danes previdni na materialnem področju, predvsem pri podpisu materialnih pogodb ali pri nakupih. Preden karkoli podpišete, se umirite , zadihajte in šele potem sprejmite odločitev, da se ne boste opekli in ne boste ogoljufani. To pa velja le za podpise pogodb. Drugačen rezultat vas čaka, če se boste lotili novih projektov. Izvrstne zamisli in akcija vam lahko prinesejo obilico denarja. Da se zaščitite pred krajo ali izgubo zaradi nesreč, je priporočljivo, da aktivirate kodo zaščite 71931.

Na poslovnem področju boste delovni, delali boste več stvari hkrati. Lotili se boste tudi tistih neprijetnih opravkov, ki ste jih prej uspešno porivali vstran. Možne so spremembe, dobre in slabe, pričakovane in nepričakovane, zaželene in nezaželene.

Področje odnosov bo danes zanimivo ?. Na partnerskem področju lahko ven udarijo nerazrešeni kompleksi in namesto, da bi se o njih pogovorili in jih izrazili, se boste postavili v vlogo narejene poduhovljene osebe in s tem to negotovost skušali prikriti. To se ponavadi ne izide, zato boste ob koncu dneva le jezni nase, počutili se boste neumni. Maske niso najboljša izbira, iskrenost in odkritost prinašata boljše rezultate, predvsem zato, ker je današnji dan v bistvu zelo dober za ljubezen.

Posvetite današnji dan svojim otrokom in svojim domačim. Zavedanje, da od njih dobite toliko ljubezni, razumevanja, sočutja in zadovoljstva, kot ga daste, bo vsem prineslo varnost in zadovoljstvo. Preživljanje časa nikoli ne jemljite kot zapravljanje časa, ampak kot odlično naložbo v varnost in zadovoljstvo, saj vam bodo dobri odnosi z otroci in domačimi, prinesli prav to. Do otrok bodite nežni in ljubeči, saj tako vzgajate zdrave, samozavestne in pogumne ljudi, ki so sposobni biti ljubeči. Srčne vrednote so tiste, ki so zelo pomembne za njih, vas in celotno človeštvo.

Dan pred vami je pod vplivom energij, ko se bosta iskrenost in odkritost obrestovali. Maske, ki si jih tako radi nadenemo, danes ne bodo prinesle rezultatov. Posvetite se svoji največji naložbi – otrokom in družini. Saj veste – dobimo le toliko ljubezni, razumevanja, sočutja in ljubezni, kolikor je damo.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pred nami je lep dan, uživajte v njem 🙂