Pa smo ga dočakali – dan, ko se Merkur obrača v direktno smer. Pa vendar bo danes še povzročal nekaj težav, zato boste morda nestrpni in notranje nemirni. To se lahko izrazi tudi v družbi, kjer pa je od vas odvisno, ali se boste delovali prijateljsko ali se boste spuščali v bitke. Še vedno je priporočeno uporabljati tehniko namere in aktivacijo kode zaščite. To še posebej velja za tiste, ki imate v svoji numerični kodi števili 4 in 8.

Na področju odnosov z družino danes pomirite svojo nestrpnost in se odločite za notranji mir. Dan ni primeren za resne pogovore. Osredotočite se za mehak pristop in bodite pripravljeni na sodelovanje. Sprejmite njihovo enkratnost in jim na različne načine izrazite spoštovanje. Poskušajte ohraniti veselje in jih peljite na sok, tortico ali v kino.

Na večerjo, pijačo ali druženje povabite danes tudi tiste prijatelje, ki jih v življenju želite obdržati in in z njimi odnos še bolj poglobiti. Vzemite si čas tudi zanje in uživajte v njihovi družbi.

Tudi na poslovnem področju se vam danes agresiven pristop ne bo obnesel, sploh kar se tiče vsiljevanja lastnega mnenja. Namesto tega poskusite v svoje delovno okolje vnesti kanček humorja in sproščenosti. Izmenjajte intelektualna mnenja z drugimi, saj vam napor in garanje danes ne bosta prinesla velikih rezultatov. Na področju financ vas danes lahko preseneti darilo s strani sorodnikov ali vaših bližnjih.

Zelo razgibano bo danes na ljubezenskem področju. Prebujati se bo začela vaša čutnost in vaša domišljija bo vse le še bolj spodbujala. V stara oz. obstoječa razmerja lahko vnesete nov ogenj in rodi se lahko nova strast. Če je bila kvaliteta vajinega odnos že precej hladna, je danes dan, ko lahko to spremenite. Od tega je zelo odvisna kvaliteta vajinega odnosa. Medtem ko boste vezani poskušali obuditi strasti, pa boste samski danes prav žareli. Na namige nasprotnega spola se boste odzivali zelo čutno, ugajal vam bo tudi občutek zaželenosti. Kljub temu se svoji svobodi še ne boste pripravljeni odreči. Morda vas bo vodil občutek, da ima življenje za vas pripravljenih še nekaj novih priložnosti, kar se bo kazalo kot spremenljivo razpoloženje. Nič se ne mudi, tudi vaš čas bo prišel.

Na področju zdravja se danes posvetite razreševanju vzrokov za nastanek vaših težav ali bolezni. Že res, da zdravila pozdravijo, ne odpravijo pa vzroka. Veliko težav z zdravjem je izraz potlačenih čustev, nezadovoljstva v odnosih, zagrenjenosti. Žalost recimo, povzorča težave s pljuči in dihanjem, strah pred zapuščenostjo pa vpliva na delovanje ledvic. Česa vas je strah? Zakaj ste žalostni? Kaj lahko sami storite na tem področju?

Današnji dan bo cocktail različnih razpoloženj in čustev. Zmedenost, čustvena vznemirjenost, hitra menjava razpoloženj, na drugi strani prebujanje strasti in čutnosti – to zna povzročiti zmedo. V današnje razpoloženje poskusite vnesti nekaj humorja, v družbi in v krogu družine pa bodite lahkotni in radostni.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar