Dan, kot je današnji, je najbolje nameniti delu na duhovnih ravneh. Nekoliko bolj boste nemirni, težko se boste skoncentrirali. Aktivirajte si kodo zaščite 71931 za vsa področja v življenju. Ker bo nemir vplival tudi na promet in da boste res varno prišli na cilj, si postavite namero: »Moja namera je, da pridem varno, prijetno in pravočasno na xy…«. Na vsake toliko časa si preko dneva vzemite 15 minut za umirjanje – ali samo globoko dihanje ali vodena meditacija, lahko pa tudi krajši sprehod. Privoščite si čas za izvajanje različnih šamanskih očiščevalnih in emocionalnih tehnik v naravi.

Težko in rutinsko delo vam bo danes vzelo več moči kot ponavadi, zato vas bo izčrpavalo. Na splošno je današnji dan težek, kar se tiče poslovnega področja. Dan ni primeren za poslovne odločitve ali podpisovanje pogodb. Vse pomembne zadeve raje prestavite na kakšen drug dan, saj je danes bolje da velja pravilo – manj kot boste naredili, bolje bo. Če ste samozaposleni si vzemite prost dan oz. si sprostite urnik in pojdite v naravo. Enako velja na finančnem področju – danes ne vlagajte denarja v nobeno stvar, saj boste izgubili.

Ob dnevih, ko se vse bolj kot ne odvija na duhovnih ravneh, na plano privrejo tudi čustva. To se bo danes dogajalo predvsem na ljubezenskem področju. Kako se boste na ta čustva odzvali, bo odločalo ali boste svojo zvezo ohranjali ali jo razbili. Vaše razpoloženje bo nihalo, zato previdno tako v partnerskem odnosu kot tudi v odnosu do prijateljev. Na obeh področjih se danes lahko pokažejo razpoke, vendar danes ni dan, ko bi se v to poglabljali in se lotili težkih pogovorov. Tudi samski boste morali še malo počakati na resno zvezo.

Za krepitev samopodobe, zbliževanje, medsebojno spoštovanje in povezanost je zelo dobra igra Jaz sem. Ne glede na to ali gre za partnerja, prijatelje ali vaše otroke. Predvsem v odnosu z otroci vam lahko pomaga, saj se boste na koncu igre res počutili bolj povezani z njimi. Samozavest in samospoštovanje sta pomembni, da otroci lahko zapustijo gnezdo. In dan, kot je današnji, jih pri tem zelo podpira.

Danes se bolj posvetite delu na duhovnih ravneh oz. umirjanju. Vsakršno delo vas bo danes izčrpavalo veliko bolj, kot kakšen drug dan. Če je le možno, si privoščite prost dan ali pa si vsaj težja dela prestavite na drug dan. Sprostite nakopičeno negativno energijo, da se lahko prične zdravljenje na celični ravni.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Želim vam umirjen dan:)