Današnji dan naj bo namenjen razvajanju in uživanju. Posvetite se tistim, ki vam največ pomenijo – partnerju, otrokom, prijateljem, družini ter za njih in zase naredite nekaj lepega in prijetnega. Odvrzite pretirano resnost in si dovolite izraziti svojo čutnost, pa tudi strast.

In prav strast bo danes vodilna energija na partnerskem področju. Ja, strast. Dovolite si, da jo začutite, dovolite ji, da se izrazi. Tudi strast je del vas in prav strast dela življenje iskrivo in ga obarva s povsem drugo paleto čustev. Sprejmite ta del sebe in zadovoljni boste vi in vaš partner, saj je danes pač dan za ljubezen. Tudi samski boste danes v energijah strasti in lahko se zgodi, da boste spoznali osebo, ki vas bo popeljala v povsem nove sfere. Morda pa obudite ogenj v starih razmerjih.

Zavedanje, da so najlepši spomini sestavljeni iz drobnih in čarobnih trenutkov, vas bo še dodatno vzpodbudilo, da današnji dan posvetite svojim najdražjim. Preživite dan skupaj. To ne pomeni skupno dirkanje po trgovinah in stojnicah, ampak skupaj – pojdite na izlet, barvajte pobarvanke, narišite vse, kar si želite v naslednjem letu. Pravijo, da je smeh pol zdravja. Morda ne pol, je pa pomembna komponenta srečnega življenja. S smehom in šalami, tudi na svoj račun, svojemu otroku pokažete, da življenje ni zgolj resno. Podarite jim lepo popotnico za prihodnost s tem, da ohranite veselje, stabilnost in osredotočenost.

Kakšni so vaši odnosi z drugimi, v veliki meri vpliva tudi na vaše zdravstveno stanje. Pomanjkanje razumevanja, nezadovoljujoči odnosi, pomanjkanje radosti in veselja, zatrta strast lahko privedejo do marsikatere fizične težave. Zdravilo? Srečno čustveno življenje, sprejemanje in izražanje strasti, tudi spolne, blagodejno vplivajo na ledvice, žolč in dobro voljo. Vse našteto je brezplačno in lahko si ga privoščite v neomejenih količinah :).

Nobene potrebe za skrb ni niti na finančnem področju, kjer se bo danes denar s tekal k vam z vseh koncev. Pomagala vam bo družina ali prijatelji, prihajala bodo darila, medtem ko boste vi delovali ravno nasprotno. Denarja danes res ne boste dali zlahka z rok in če boste danes že kaj kupili, bo ta nakup preudaren. Ujeli boste najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, saj bo vsak nakup zelo premišljen.

Na poslovnem področju boste danes v Saturnovi energiji, kar pomeni, da se boste dela lotili zelo aktivno in zagnano. Dela se lotite vztrajno in odločno, pri tem pa ne pozabite vključiti dobre merice smisla za humor. Disciplinirano sledite svoji ideji in viziji, vendar o tem ne razpredajte preveč. Zadržite to še zase. Če ste danes prosti, se lahko zgodi, da se boste sami brez težav, kar mimogrede, lotili pospravljanja doma.

Pred vam je dan, v katerega se podajte s kančkom humorja. S tem boste razbili strogo resnost na vseh življenjskih področjih. Dovolite si izraziti svojo čutnost in strast, predvsem pa v tem uživajte. Boste videli, vse bolj se boste počutili udobno v svoje telesu.

Pa lep dan vam želim, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.