Ali poznate tisti občutek, da se stvari končno premikajo v pravo smer? Če ste včeraj poslušali svoje želje in si postavili cilj, je danes odličen dan, da začnete odločno korakati proti temu cilju. Najprej pa se še vprašajte, kaj potrebujete in kdo vam lahko pomaga, da boste to dosegli. Naslednji korak pa naj bo, da jasno in razumljivo poveste, kaj potrebujete in si želite. Tistim, ki to imajo in vam lahko pomagajo. Pogum v roke in pokličite, napišite, dogovorite se za srečanje… Veste, veliko vrat se odpre, če imate le pogum potrkati in izraziti svoje želje, vizijo in če prosite za pomoč. Presenečeni boste!

Kako zelo bo to danes veljalo prav na poslovnem področju ?. Dan sicer ni naklonjen podpisovanju pogodb, je pa zato zelo naklonjen predstavitvam idej, prošnjam, uslugam. Če potrebujete pomoč nekoga, ki bo dopolnil vaše različne darove in talente, ne odlašajte in predlagajte sodelovanje z drugimi, saj boste tako še lažje ustvarili nekaj novega in večjega.

Zavedanje, da svoje vizije lahko uresničite, če ste le pripravljeni na sodelovanje in timsko delo, bo pozitivno za vaše finančno stanje. Ljudje imamo različne darove, darove, ki se med seboj dopolnjujejo in nadgrajujejo. In prav ta različnost je lahko sestavina, ki vam prinese napredek, ne glede na trenutni položaj.

Veliko lahko doprinesejo tudi vaši prijatelji, saj vas bo druženje z njimi v prostem času, združilo tudi na poslovnem področju. Prineslo bi neko ravnotežje. Dobro poglejte tudi osebe, ki so vam najbolj blizu. Poglejte jih z odprtim srcem, brez obsojanja. Nestrpnost in agresija se še nikoli nista obnesli. No ja, morda na kratek rok, dolgoročno pa sigurno ne. Poglejte jih – morda potrebujejo vašo pomoč. Sprejemanje sebe in drugih je tako zelo pomembno, pa vendar je to ena najtežjih stvari, s katerimi se srečujemo. Vsi imamo močna in šibka področja in zavedanje teh, je temelj za sprejemanje samega sebe. Ja, tudi šibkih točk se je treba najprej zavedati in šele nato jih lahko sprejmete. So del vas, del vaših dragi in ko boste to storili, boste lažje zadihali, odnosi pa se bodo začeli harmonizirati in dvigati na višjo raven. Če se odločate za selitev od staršev, je danes idealen dan. Še prej pa se jim zahvalite ?.

Na partnerskem področju bodite danes darežljivi in partnerja presenetite z nečim novim. Pri tem bodite previdne. To pomeni, da pri izbiri darila oz. presenečenja upoštevajte, kaj bo vašega partnerja dejansko razveselilo. Nekaj, kar bi razveselilo vas, morda ne bo razveselilo vašega partnerja. Vprašajte se, kaj je tisto, kar vašemu partnerju resnično ugaja in sledite temu. Samski – odličen dan za zmenke je pred vami. Uredite se, se odpravite v družbo in s svojo privlačnostjo omrežite nasprotni spol. Ja, danes boste pravi magnet. Naj bo del vaše obleke tudi samozavest in pristnost, pa vam uspeh ne uide.

Vihravost bo danes izstopala pri vseh, ki se nahajate v osebnem letu 3 ali imate v svoji numerični kodi več trojk. Ne zaletavajte se, saj lahko pride do priprtega prsta, poškodb, ran, udarnin, opeklin… Za vse ostale pa namig – tesnobo in težave z dihanjem boste najlaže umirili s pozitivno naravnanostjo in meditacijo.

Stvari se končno postavljajo na svoje mesto, zato preženite tesnobo in naj vas ne bo strah. Združite navidez nezdružljivo in več delov svojega življenja v višjo celoto. Veste, včasih pozitivno razmišljanje pomeni že to, da ne razmišljate negativno. Odstranite vse negativne besede in utišajte kritični glasek v glavi, pa ste na konju ?.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂