Ponedeljek je, nov teden in priložnost za nekaj novega. Delavni boste, a poskusite to delavnost izraziti na drug način. Bolj umetniški način. Na način, kjer lahko združite svojo notranjo moč, delovno vnemo in ustvarjalno žilico. Lahko da si boste le preuredili svoje delovno okolje, prebarvali stanovanje ali pa naredili nekaj zase in obiskali kozmetičarko, pedikerko. Privoščite si spremembo in ob tem imejte v mislih, da vsaka sprememba na bolje s seboj prinese tudi izgubo nečesa starega.

Kreativnost se bo izražala na vašem poslovnem področju, kjer boste polni idej, razmišljanje vam bo šlo lahko od rok, stvari pa boste videli jasno. Morda jih res ne boste znali dobro izraziti, pa vseeno črpajte ideje iz tega navdiha in z velikim zanosom. Dan res ni naklonjen poslovnim zadevam, še manj pa podpisom pogodb. Bolj se osredotočite na spremembe, ki jih lahko izpeljete sami – uredite spletno stran, barve podjetja, grafično podobo,…

Na finančnem področju se vam vaš zanos, vaša delavnost in marljivost morda ne bosta poznali takoj, vsekakor pase bodo rezultati v prihodnosti kazali tudi na vašem računu.

Tudi na partnerskem področju boste stvari videli bolj jasno, predvsem tisti, ki imate občutek, da vas vaš odnos omejuje ali blokira, pa to vseeno oproščate. Danes boste spregledali in tako svojega partnerja videli v novi luči. Bolj realno in z večjim razumevanjem, s tem pa boste dali prostor resnični ljubezni, kar je odlična priložnost, da se vaš odnos začne na novih, bolj zdravih temeljih.

Z vsem dogajanjem na partnerskem področju, boste imeli v popoldanskem in večernem času manj želje po druženju. Razen, če je to druženje povezano s spremembami in se s prijateljico udeležite joge ali obiščeta skupaj frizerja. Kljub vsemu je to dan za »ženske pogovore«.

Otroci so naš zaklad. Dopustite, da imajo svoje, predvsem pa drugačno mnenje in da jasno izražajo lastne zamisli. Poznate mnenje svojih otrok? Skozi igro Jaz sem lahko svoje otroke še bolj spoznate in se z njimi še bolj povežete. Morda boste pri svojem otroku opazili še kakšno lastnost, željo ali situacijo, ki jo do sedaj niste.

Zdravstveno stanje bo danes odraz vašega notranjega počutja. Marsikatera bolečina bo povezana prav z vašim psihičnim stanjem, pa če gre tu za težjo ali lažjo obliko bolezni. Posvetite se vzrokom in ne le simptomom. Če ne boste odpravili vzroka, se bo bolezen ponavljala.

Danes nič ne prepuščajte naključju. Naredite si jasen načrt in mu sledite, saj boste le tako trdni in zadovoljni. Ne dovolite, da vam občutek krivde ali samopomilovanja zamori dan. Spremembe so del življenja, na vas pa je, s kakšnim odnosom jih boste sprejeli.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Želim vam uspešen teden 🙂