Pa je tu – december, pa še petek je. Današnji petek bo odličen za združevanje dveh nasprotnih aspektov: poslovne žilice in analitičnega razmišljanja s srcem in uživanjem v lepoti. Preženite tesnobo, preženite strah in pogumno premagajte navidezna nasprotja v svojem življenju. S tem boste uspešno združili dva ali več delov svojega življenja v višjo celoto. Danes si srce in razum podajata roki, združite svoje potrebe in si jih privoščite. Vse. Ničemur se vam ni potrebno odrekati.

Danes bodite ljubeči do sebe in do svojih najdražjih. Posvetite se jim, pa tudi sebi. Se strinjate, da ko ste srečni, oddajate prav posebno, prijetno in ljubečo energijo, ki jo začutijo tudi drugi? Ravno zato je tako zelo pomembno, da poskrbite za svojo srečo tudi s tem, da sprejmete in vzljubite sebe. Sebe v celoti, tudi dele, ki so nekoliko manj lepi ali vam niso všeč. Tako dobri, kot mračni deli so del vas in ja, tudi mračni deli so včasih, sicer v manjših dozah, koristni. Sprejmite obe plati pri sebi, sprejmite jih kot del celote vaših najdražjih. Vsi boste lažje zadihali, vaši donosi pa se bodo dvignili na višjo raven. Vzpostavila se bo lepa harmonija, vi boste žareli kot starš, žareli bodo vaši otroci. Sprejemanje sebe in drugih, takih kot so, s seboj namreč prinese večjo mero tolerance.

Poleg tega je danes dan za ljubezen. Ni važno, če imate občasno občutek, da v zvezi škriplje; danes boste s svojo pozornostjo lahko združili še tako velika nasprotja in ustvarili zvezo, ki bo temeljila na trdnih temeljih. V razmerje vnesite več romantike, nežnosti in lepote. Tudi za samske danes velja – to je dan za uživanje in ljubezen, zato nikar ne ostajate sami doma. Pojdite na zmenek, na prireditev, v družbo. Če pa že ostanete doma, potem se res posvetite sebi – privoščite si kopel z eteričnimi olj, prižgite si svečko, poslušajte glasbo, ki vam je ljuba. To bo na vas delovalo zdravilno in vas bo odpiralo ljubezni.

Poslušanje, kaj vaše telo potrebuje, lahko veliko pripomore k vašemu zdravju. Ne samo danes, cel mesec, celo naslednje leto. Prav zdravje je področje, kamor se bo usmerjala energija prihajajočih mesecev, zato si ne zatiskajte oči in storite nekaj pozitivnega za svoje telo že danes. Če imate težave, poiščite pomoč. Vpeljite v svojo rutino novo navado; storite nekaj pozitivnega. Zavedanje, da je mnogo naših zdravstvenih težav, posledica stresa, tesnobe in tega, da živite mimo svojih potreb. Danes zato storite prvi korak – vzemite si čas, da se teh potreb zaveste.

Na poslovnem področju je pred vami uspešen dan, saj boste opravili kup opravil, zvečer pa boste s svojim rezultatom zadovoljni. Svojih idej danes ne razlagajte, bolj se posvetite sodelovanju in poslušanju, da boste kasneje lahko vse svoje talente združili in ustvarili nekaj novega, nekaj večjega. S tem načinom se boste izognili brezveznemu govorjenju in trmastemu nasprotovanju. Morda vam prav druženje v prostem času, v krogu prijateljev in znancev, prinese nove združitve na poslovnem področju. Druženje s prijatelji v manjši družbi , ob jedači in pijači, vam bo morda prineslo priložnost, da uravnotežite mnoge dele svojega življenja. Merkur se bo kmalu spet obrnil retrogradno, zato ta dan še izkoristite za poslovne akcije in nove korake, podpišete lahko tudi dobre poslovne in materialne pogodbe.

Pri finančnem planiranju boste danes uspešni, čeprav rezultat morda ne bo takoj viden. Zavedanje, da lahko uresničite svoje ideje, če le veste, kaj si res želite, ne glede na trenutno situacijo, vam bo prineslo uspeh. Zelo boste pozorni na vse detajle pri nakupih, zato vam nihče ne bo mogel prodati »mačka v žaklju«. Prav zaradi tega je danes dober dan za večje nakupe. Ker bo prodaja danes težko stekla, ne prirejajte prodajnih dogodkov. Vsi po vrsti bomo bolj zaprtih rok in denarnic.

Če ne gre drugače, se danes večkrat dnevno ustavite, se umirite, si vzemite čas, da se zaveste, kako je življenje pravzaprav lepo. Bodite hvaležni zanj in uživajte v teh lepih trenutkih. Stvari se končno postavljajo na svoje pravo mesto.

Pa lep dan vam želimTjaša ?.

Za osebno svetovanje se obrnite na Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.