Energije dneva danes najbolj podpira ljubezen, izražanje romantičnih čustev in vse dejavnosti, ki potekajo kot medsebojno sodelovanje. Ne jemljite vsega preveč resno, predvsem pa se ne pustite povleči v prepire. Na nobene področju, tako ljubezenskem ali poslovnem, danes ne zaključujte partnerstva. Cena bo previsoka. Če ste prepričani, da se mora končati, to lahko storite kakšen drug dan. Če ste v ločitvenem postopku in imate danes obravnavo, jo prestavite.

Na ljubezenskem področju bodite danes previdni predvsem tisti, ki ste v vezi. Zelo mogoče je, da vas bo pritegnila neka oseba, ki bo v vas zbudila nekaj posebnega. Tisti, ki ste v zvezi, roke stran in pomislite, kaj vam je res pomembno. Samskim bo to prijalo, vendar se zavedajte, da nenadni, močni in hitri navali strasti največkrat nimajo nič skupnega z ljubeznijo.

V odnosih z otroci in starši bodite danes še posebej darežljivi. Razveselite jih z drobnimi pozornostmi. S tem dejanjem jim boste dali vedeti, da jih imate radi in da so vredni. Preživite z njimi svoj prosti čas. Nekaj prostega časa namenite tudi svojim prijateljem, saj je dan primeren za druženje v poznanem okolju. Zberite družino, prijatelje ali vse skupaj in skozi igro poglobite odnose. Imeli se boste lepo, vsi skupaj pa boste občutili radost in veselje.

Ste vedeli, da mnoge naše težave izvirajo prav iz tega? Pomanjkanja radosti in veselja? Dovolite si občutiti, dovolite si čutite. Razumljivo je, da se do neke mere skušate zaščititi in da ste zato postavili okrog sebe zid. Če ste čustva izklopili in se usmerili le v pridobivanje materialnih dobrin, je velika možnost, da boste imeli težave s srcem in črevesjem. Odprite se ljudem, odprite se čustvom, pa bodo tudi težave izzvenele.

Na poslovnem področju se danes lotite stvari, ki jih drugače potiskate na stran. Tudi pri teh opravilih je potrebna odločnost in trdnost. Izognite se delu, ki od vas zahteva velik intelektualen napor in predvsem danes ne tvegajte. Do drugih bodite nekoliko bolj prijateljski, privoščite jim pozitivno besedo, nekaj več pozornosti. Vse to vas ne bo ustavilo, da ne bi bili disciplinirani in boste še naprej lahko sledili svojemu cilju. Na finančnem področju boste pridobivali manjše stvari iz večih virov. Boste pa danes zelo zadržani in premišljeni pri nakupih. Nakupe boste obvladovali, predvsem kar se tiče razmerja med ceno in kvaliteto. To pomeni, da bo danes prodaja slabše tekla.

Pred vami je dan, ki kar kliče po tem, da izrazite svojo čutnost in privlačnost. V svojem telesu se boste počutili vse bolj udobno. V težjih situacija vam lahko danes pomaga, če na stvari pogledate s kančkom humorja. Odprti in čutni boste, prepirom se raje izognite.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pred nami je lep dan, uživajte v njem 🙂