Nesreča pod Jelenovim klancem

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Pod Jelenovim klancem v Kranju sta zaradi prekratke varnostne razdalje trčila dva udeleženca. Ena oseba je bila lažje poškodovana.

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali požar v zasebnem objektu. Okoliščine kažejo, da so se zaradi pepela vnela drva v kurilnici. Lastnik je požar pogasil sam. Nastaja je majhna materialna škoda. Tržiški policisti so včeraj obravnavali prijavo ugriza psa in vodijo postopek.
Policisti policijske uprave Kranj opozarjajo, da so zaradi nizkih temperatur stekla na vozilih zjutraj ponekod že pomrznjena. Vetrobranska stekla vozila morajo biti med vožnjo povsem
čista, na njih ne sme biti ledu. Stekla se mora očistiti pred začetkom vožnje. Prav tako stekla ne smejo biti zarošena. Dolgotrajno jutranje drgnjenje avtomobila lahko preprečite, če so stekla ponoči pokrita, še svetujejo policisti.
V naselju Log v Kranjski Gori so policisti obravnavali vlom v kletni prostor stanovanjskega objekta. V Kraju so policisti obravnavali poškodovanje pločevine vozila, na Poti v Bitnje pa ključavnico na pomožnem objektu.