Novica o najnovejšem dobitniku glavnega jackpot-a v igri Eurojackpot je šokirala javnost. Srečnež iz Nemčije je s svojimi izbranimi številkami 5, 14, 25, 26, 44 – 8, 10 postal prejemnik neverjetnih 98.183.614,80 evrov. Ta izjemni znesek predstavlja enega najvišjih zmagov v zgodovini te mednarodne loterijske igre.

Dobitnik, katerega identiteta je za zdaj še skrivnost, je bil očitno nepripravljen na takšno nepričakovano bogastvo, saj je bil njegov odziv na novico opisan kot “odprta usta”. Zdaj se mu obeta življenjsko prelomna sprememba, ko bo v svoj žep pospravil skoraj 100 milijonov evrov.

Naslednje žrebanje Eurojackpot-a, ki bo potekalo v petek, 12. julija 2024, obljublja glavni dobitek v višini 10.000.000,00 EUR. To je priložnost za vse ljubitelje loterijskih iger, da se potegujejo za privlačen nagradni sklad.

Prav tako je bilo spomladi letos slovensko življenje nepričakovano spremenjeno, ko je javnosti neznani Slovenec, doma iz mengeške občine, osvojil neverjetnih 51 milijonov evrov. Dodatnih devet milijonov evrov je bilo namenjenih občini Mengeš, ki se je lani soočala z obsežno škodo zaradi poplav in ji bo neplanirani znesek sigurno pomagal pri vseh stroških, ki so ob tem nastali.

Spletno uredništvo