Nasilni moški poškodoval policista

Radovljiške policiste je občanka obvestila, da je prišlo do nasilja moškega nad žensko na javnem kraju. Urgirali so policisti, katerim se je moški uprl. Z udarcem v ramo je enega od
policistov tudi poškodoval in potem pobegnil. Policisti so ga izsledili in mu odvzeli prostost. Osumljen je nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja. Izrečena mu je bila tudi prepoved približevanja partnerki.

V Kranju so policisti danes ponoči obravnavali kršitev javnega reda v in pred gostinskim lokalom. Prerivanje v lokalu so umirili varnostniki, ki so več oseb odstranili iz lokala, kjer se je kršitev potem še nadaljevala. Ob prihodu policije na kraj so se udeleženci razbežali. Eden je prijavil udarec v glavo, nihče pa morebitnih poškodb. Okoliščine policisti še preverjajo in vodijo postopek.

Tržiški policisti so obravnavali voznika, ki je bežal pred njimi. Bil je brez vozniškega dovoljenja. Proti njemu so bila uporabljena prisilna sredstva. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Osebni avtomobil so mu policisti zasegli.

Gorenjski policisti so obravnavali tudi eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na območju Radovljice sta zaradi neprilagojene hitrosti čelno trčila dva udeleženca. Po podatkih policije je lažje poškodovana voznica v udeleženem avtomobilu.