Mladi hokejisti Triglava so po podaljšku zmagali

Hokej

Včerajšnjo hokejsko tekmo mladinskega državnega prvenstva so v ledeni dvorani Zalog med hokejisti Slavije Junior in Triglava po podaljšku s 5:4 dobili mladi hokejisti kranjskega Triglava. Odločilni zadetek je po 54 sekundah igre v podaljšku dosegel Nace Vilfan, v rednem delu pa je dvakrat zadel Maj Tavčar, po enkrat pa še Nace Vilfan in Gal Žagar.

Košarka

Sinočnja košarkarska tekma 2. kroga Pokala Špar, med košarkarji Cerklje Meteor in PVC Nagode Postojna, se je v športni dvorani Cerklje končala z rezultatom 62:72 za košarkarje PVC Nagode Postojna, ki so se tudi uvrstili v 3. krog.

Danes bodo drugo tekmo 2.kroga Pokala Špar odigrali še košarkarji Calcit Basketball in Troti, ki se bo v ŠC Livada začela ob 18h.

V športni dvorani Planina se bo danes ob 18h odigrala košarkarska tekma 4. kroga v prvi ženski košarkarski ligi med košarkaricam kranjskega Triglava in Akson Ilirije.

Nogomet

Danes bodo nogometaši Ivančne Gorice in Kolpe že odigrali tekmo 11.kroga v tretji slovenski nogometni ligi center, v kateri med štirinajstimi moštvi nastopa kar sedem moštev ali polovica iz Gorenjske.

Jože Marinček