Kje lahko danes opravite hitri test

Slika: Pixabay.com

Za opravljanje nekaterih dejavnosti je potrebno opraviti test na korona virus, zato nekateri zaposleni že jutri potrebujejo rezultat testa. Nekatera podjetja bodo sama organizirala testiranja za zaposlene v torek zjutraj, lahko pa test opravite že danes.

Brezplačno je test danes možno opraviti v Naklem, med 10. in 13. uro v Domu Janeza Filipiča, Kranjska cesta 1. Za testiranje je potrebno imeti osebno izkaznico in kartico zdravstvenega zavarovanja.
Testiranje je danes organizirano tudi v Škofji Loki. Testiranje izvajajo zaposleni Zdravstvenega doma Škofja Loka od 14. ure dalje na lokaciji Turistično informacijskega centra, v nekdanji stavbi bencinskega servisa Petrol. Testiranje je možno samo za zaposlene v podjetjih in je plačljivo. Podjetja morajo pred testiranjem poslati naročilnico na e-poštni naslov [email protected] Naročilnica mora vsebovati ime podjetja, kontaktno osebo ter število zaposlenih, predvidenih za testiranje. Zaposleni morajo imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

Pri čakanju na testiranje upoštevajte ukrepe za preprečevanje širjenja korona virusa, predvsem pazite na varnostno razdaljo.