Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 94 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37.

Tržiški policisti so včeraj okoli 8.20 obravnavali nasilje med partnerjema. 33-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad partnerico izrekli prepoved približevanja. Policisti o dejanjih moškega zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Škofjeloški policisti so včeraj okoli 9.45 obravnavali 44-letno voznico, ki je vozila avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo, saj  za  podaljšanje  le tega pri upravnem organu, ni predložila veljavnega zdravniškega spričevala. Avtomobil so ji zasegli. Z obdožilnim predlogom bo predlagana pristojnemu okrajnemu sodišču.

Kranjski policisti so danes nekaj pred 2. uro obravnavali 24- in 21-letnega moškega, ki sta vstopila v turistični objekt in se nedostojno vedla do zaposlenega osebja. Policisti so jima izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo, M.V.

Slika je simbolična.