Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 106 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36.

Jeseniški policisti so včeraj okoli 15.25 obravnavali 28-letno voznico, ki je na območju Koroške Bele, z avtomobilom v križišču zavijala levo in na prehodu za pešce trčila v 58-letnega moškega. Po podatkih s katerimi razpolagamo je pešec lahko telesno poškodovan. S kraja je bil z reševalnim vozilom prepeljan v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznico vodijo prekrškovni postopek.

Kranjski policisti so včeraj okoli 17.30 obravnavali prometno nesrečo med voznikom avtomobila in mladoletnim pešcem. Pešec je bil telesno poškodovan. Policisti so kraj zavarovali in opravili ogled. O okoliščinah prometne nesreče še zbirajo obvestila in vodijo postopek. Cesta je bila zaprta slabo uro in pol.

Gorenjski prometniki so včeraj okoli 9.35, na cesti Labore-Jeprca obravnavali 26-letnega voznika, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja zapeljal s ceste in trčil v brežino. Za njega vodijo prekrškovni postopek.

Spletno uredništvo, M.V.