Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče, ena oseba je bila v nesreči poškodovana. Na območju Škofje Loke je voznik s potniki zaradi nepravilne vožnje zapeljal s ceste in se po prevračanju ustavil na travniku pod cesto. Voznik se je po podatkih policije  lažje poškodoval. So pa tudi včeraj policisti obravnavali dve nesreči s pobegom. V enem primeru je voznik poškodoval ograjo na Jesenicah, v drugem primeru pa je prišlo do poškodbe na objektu v Bohinjski Češnjici. V obeh primerih sta bila povzročitelja voznika tovornega vozila.

Včeraj so gorenjski prometni policisti obravnavali voznika, ki je po kranjski obvoznici v jutranji konici vozil s hitrostjo 98 km/h. Bil je eden od šestih prehitrih voznikov v naselju, kjer je omejitev 50 km/h. Še 20 prehitrih voznikov so policisti obravnavali na gorenjski avtocesti.

Ne pozabite, danes do 19. ure poteka poostren nadzor hitrosti na slovenskih cestah. Zato vozite previdno in po omejitvah, kar pa naj velja tudi za ostale dni v letu, ko podobnih akcij policistov ne bo.