Gorenjska kronika

Gorenjski policisti so včeraj obravnaali osem prometnih nesreč z materialno škodo. Med  njimi v Cerkljah na Gorenjskem nesrečo tovornega vozila, ki je prevažalo gorivo in je zapeljalo z vozišča. V Kranju je voznik pri zapuščanju parkirišča poškodoval vozilo drugega udeleženca in se brez nudenja podatkov odpeljal. V Tržiču je voznik pod vplivom alkohola
(0,49 mg/l) trčil v drugega udeleženca in povzročil nesrečo z materialno škodo. V Škofji Loki pa so bila v naletnem trčenju zaradi prekratke varnostne razdalje v nesreči udeležena  tri vozila.

Policisti so včeraj obravnavali eno smučarsko nesrečo, v kateri se je sama poškodovala smučarka. Do poškodbe je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti smučanje. Smučarka si je huje poškodovala nogo. Odpeljana je bila v zdravstveno ustanovo.
Škofjeloški policisti so pri občanu včeraj zavarovali najdeno starovneeksplodirano granato. Prevzeli so jo policisti Specialne enotevpolicije.
V Vogljah so policisti včeraj preverjali informacijo občana o sumljivem zadrževanju moškega v vasi, ki bi po domovih domnevno izvajal anketiranje o porabi električne energije.
V Radovljici sta se včeraj pretepala dva občana. Postopek še poteka.
Prometni policisti so včeraj malo po enajsti uri preverjali informacijo o domnevnem zadrževanju pešca na avtocesti med krajema Lipce in Hrušica. Pešec ni bil izsleden.