Gorenjska kronika

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo, s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in poškodovanje tuje stvari. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Kriminalisti so včeraj obravnavali povzročitev telesnih poškodb v zasebnem prostoru. Oškodovanec je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo. Osumljenec in oškodovanec sta v sorodstvenem razmerju. Postopek še poteka.
Na Posavcu so policisti včeraj prevzeli najdeno kolo Scott Timber. Policisti z njim ravnajo v skladu s predpisi o najdenih stvareh.
Policisti so včeraj na Karavankah obravnavali tujca, ki je podal namero za mednarodno zaščito. Kontroliran je bil na kontrolni točki. Prepeljan je bil v azilni dom.
Radovljiški policisti so včeraj obravnavali požar na vozilu. Okoliščine kažejo na okvaro. Nastala je materialna škoda.
Divjad je bila minuli dan povožena na cesti med Lipnico in Kropo.                                    Na Kidričevi cesti v Škofji Loki je bila včeraj prijavljena tatvina denarja, ki jo je občan pozabil na bankomatu. V Retečah je storilec iz delovnega stroja odtujil dva akumulatorja in gorivo. V Strahinju in na Planini v Kranju pa so policisti obravnavali prijavo poškodovanja vozila.