Gorenjska kronika

Slika: nadlani.si

Kranjski policisti so včeraj obravnavali poškodbe moškega, na katerega je zaradi teže snega padla debelejša veja. Nudena mu je bila zdravniška pomoč.
V Tržiču so policisti obravnavali prijavo požara v stanovanjski hiši. Ugotovili so, da je prišlo do zamašitve dimnika in uhajanja dima v stanovanje. Do požara ni prišlo. Škoda ni nastala.
Tržiški policisti so včeraj obravnavali poškodbo vozila zaradi zdrsa snega s strehe objekta.
Kranjski policisti so na Krvavcu včeraj obravnavali uporabnika motornih sani zaradi kršitve predpisov o ohranjanju narave in prehajanja meja regije.
Policisti za izvajanje izravnalnih ukrepov Kranj so včeraj obravnavali dva tujca, ki sta v Slovenijo iz smeri Hrvaške vstopila zaradi tranzita in sta se med potjo ustavila v Slovenij. Eden od njiju že 28. decembra, drugi pa dan pred kontrolo. Izrečena jima je bila globa, vsakemu v znesku 2.000 eurov. Policisti bodo z nadzorom prehoda Slovenije še naprej nadaljevali.
Na Jeprci je bila minuli dan povožena divjad.                                                                    Še vedno velja velika nevarnost snežnih plazov, zato ne hodite v visokogorje, saj s tem ogrožate sebe in druge.