Dnevni numerološki vpogled: 11.08.17

 Večji del dneva boste imeli občutek, kot da je vse obstalo. Ste se kdaj vprašali, kako bi se počutili oz. kakšni bi bili vaši notranji občutki, če bi si dali možnost, da „utihnete“ preden spregovorite? Ali da v družbi nekoga enostavno molčite? Pravijo, da tišina ubija, pa vendar je lahko molčanje zelo terapevtsko. Biti z nekom, biti ob nekom, brez pogovora vam daje možnost, da spoznate sebe in kvaliteto posameznih odnosov. Zato vam danes priporočamo vajo molčanja. S to vajo vam bo marsikaj postalo jasno. Morda je to način, da premagate stare strahove in zasijete s popolnoma novo močjo.

Vaja molčanja bi včasih prišla prav tudi vezanim parom, če pa to ni mogoče, vam danes priporočamo glasbo in ples. Natančneje argentinski tango :). Tango lahko dvigne vašo ljubezensko vezo na višjo raven. Ženske se pri tangu morate prepustiti vodenju moškega, kar pomeni – umiriti misli, uskladiti dihanje in gibanje s partnerjem in tako boste lažje prišle do bolj globokega stika s seboj. Kaj pa moški? Naučili se boste jasno pokazati, kaj želite od svoje partnerke. Samski boste danes posebno privlačni, vendar pri izbiri uporabite razum. Če boste danes spoznali osebo, ob kateri vam bo poskočilo srce, si vzemite nekaj trenutkov, da ne bo zaradi prevelikega optimizma, izbira napačna.

Kar se tiče ZDRAVJA, boste danes uspešno odpravili vse stare težave in si povsem obnovili moči.
Pri FINANCAH zaupajte svoji presoji in poslušajte svojo intuicijo, a če res ni nujno, danes ne podpisujte pogodb. Vaša presoja in intuicija vam bosta pomagali tudi pri vašem DELU, kjer se le opogumite in začnite v svoje delo vnašati več sebe. Vaš ustvarjalen in unikaten pristop vam bo prinesel velike uspehe.

Stari zapleti in nerazčiščeni vzorci v odnosu s starši bodo danes povzročali zelo strastne odzive. Če niste resnično pripravljeni na razčiščevanje, potem se raje ugriznite v jezik. Bo pa povsem drugačna energija v odnosu do otrok – tam bosta prevladovala ljubezen in umirjenost. Vaša notranja moč in sijaj bosta sicer očarali prijatelje, vendar pa se boste danes bolj osredotočali le nase. Notranja moč vas bo vzpodbudila, da boste bolj drzni, vendar ne pozabite, da se splača tvegati le takrat, ko točno veste kaj in zakaj to hočete.

Imejte lep in uspešen dan :).