Danes zjutraj dve nesreči na gorenjski avtocesti

Prometni policisti so danes zjutraj obravnavali že dve prometni nesreči. Na gorenjski avtocesti pri Brezjah sta med vožnjo proti Karavankam trčila dve osebni vozili. Nastala je materialna škoda. V drugi smeri vožnje proti Ljubljani pa sta na avtocesti pri Naklem trčila avtobus in osebni avtomobil. Po prvih podatkih je lažje poškodovana ena oseba, ogled na kraju nesreče pa še poteka. Policisti opozarjajo na prilagojeno hitrost vožnje, ustrezno varnostno razdaljo in veliko mero zbranosti za volanom.

Iz Policijske uprave Kranj sporočajo še, da so v petek in soboto obravnavali 10 prometnih nesrečah, dve osebi sta bili poškodovani. Obveščeni so bili o štirih kršitvah predpisov javnega reda in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa več prijav sumov kaznivih dejanj tatvin in poškodovanje tuje stvari.

V Bohinju so policisti v petek zvečer obravnavali požar na vozilu, kjer je nastala materialna škoda. Na Jesenicah so policisti v zadnjih dveh dneh obravnavali poškodbo treh smetnjakov, kranjski policisti pa poškodbo stekla na objektu.
Blejski policisti so včeraj obravnavali prijavo suma onesnaženja potoka. Gasilci so oljni madež zajezili in postavili pivnike. Najden je bil izvor onesnaženja.