Branko Grims: Boljša je dobra vlada v roki, kot golob nad glavo!

Slika: mag. Branko Grims

Magister Branko Grims je poslanec, ki ima slovenstvo in skrb za slovenskega človeka zapisano v svojem srcu. Je človek, ki se ne predaja in naravnost pove, kaj misli. Z njim se je pogovarjal Mitja Grmovšek.

Vaše besede: “Vsak Slovenec, vsaka Slovenka si zaslužijo, da v naši državi živijo ne le srečno, ampak tudi varno,” še danes odmevajo, je Slovenija po vašem mnenju varna država?

Varnost je, enako kot zdravje, temeljna vrednota, katere pomena se zavemo šele, ko jo izgubimo. Slovenija je danes najbolj varna država v Evropi, tako zelo, da mnogi naši ljudje sploh ne razumejo, kako hudo nasilen je svet. Kako zelo varno tu živimo, zares spoznamo šele, ko dalj časa živimo v tujini. V večini držav, tudi bolj bogatih, kot na primer Franciji, ZDA ali Veliki Britaniji, ponoči ni mogoče iti kar kamorkoli brez velikega tveganja. V Sloveniji je to še vedno mogoče in moramo storiti vse, da to varnost ohranimo za naše otroke. Zato odločno nasprotujem vsakim masovnim migracijam. Slovenci imamo pravico živeti varno in nobena pravica nobenega tujca ne more biti nad to pravico!

Kaj je po vašem mnenju tisto, kar pri nas najbolj ogroža demokracijo?

Zagotovo je to ohranjanje privilegijev in metod delovanja iz časov totalitarizma, torej levičarskega ideološkega monopola v medijih, sodstvu, šolstvu, bančništvu, velikem delu poslovnega sveta…, vse tisto, čemur rečemo globoka država. Žal tudi na desni mnogi nasedajo kulturnemu marksizmu levičarjev ter jim iz karierizma, pohlepa, ali včasih zgolj preproste naivnosti »držijo štango« – in prav ti so dolgoročno za demokracijo in prave vrednote najbolj nevarni.

Zavzemate se za slovenskega človeka, za slovenski narod imate zaradi tega kdaj tudi težave? Vam pogosto grozijo?

Imam dva fascikla shranjenih vseh mogočih pisemskih groženj, ki sem jih prejel, mnogo hujših, kot so te, objavljene sedaj.  To so grožnje meni in družini, z opisi skrajnega nasilja, mnogim je bilo priloženo marsikaj. Večkrat sem doživel vandalizme in poskuse nasilja, kar sem prijavil, nihče pa ni naredil nič.

Neprimerljivo bolj nevarno od teh oblik nasilno grozilne levičarske folklore pa je bilo, ko sem kot predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb javnost samo seznanil, da smo preučili varnostno tveganje, ki ga prinaša  financiranje ljubljanske džamije z denarjem iz Katarja. To je grobo zlorabil očitno politično motiviran tajnik islamske skupnosti, ki je poslal v svet povsem izmišljeno hujskaško laž, da smo »zahtevali porušenje ljubljanske džamije«. Prejel sem več neposrednih groženj radikalnih islamistov z umorom, ena je bila izrečena kar v živo na Radiu Krka. Radikalni islamisti, ki so so mi grozili, so se začeli zadrževati celo okoli moje domače hiše, s čemer je postala grožnja realna in neposredna, ne samo zame, ampak tudi za vse moje bližnje. To sem uradno prijavil, opozoril pristojne, pomagal mi ni nihče! Ja, točno ste prebrali – od tistih, ki bi morali, prav nihče! Samo kolegi iz fitnesa, povezani v društvu Patriot, in hvala jim.

Kaj je tisto, kar bi morali v Sloveniji spremeniti, da bi ljudje bolj spoštovali svojo domovino, svoj jezik, kulturo, glasbo?

Sedanji odnos je posledica dolgoletnega pranja možgan s strani masovnih medijev. Propagandisti kulturnega marksizma dopovedujejo, da smo majhni, nepomembni, zanič, da je vse, kar je pristno slovenskega, narodnega, v bistvu »fašistično«,… slavijo pa masovne migracije in jugonostalgijo. To je odvratno, saj nič od tega ni res! Kdor pride k nam, se mora nam prilagoditi, in nikoli obratno!

Slovenija je izjemno lepa, Slovenke in Slovenci pa zelo inteligentni in delavni. Uspehi naših znanstvenikov, športnikov, podjetnikov in drugih  to nedvomno dokazujejo! Vse to daje naši domovini izjemen razvojni potencial. Lahko smo upravičeno ponosni na Slovenijo in na slovenstvo, na našo kulturo, jezik in tradicijo. Slovenija je čudovita, imejmo jo radi!

Prihajate iz Kranja, odkoder prihaja tudi znani anticepilec Zoran Stevanović. Bi morali ljudje ki pozivajo na proteste, ki se sprevržejo v nasilje, za to odgovarjati na sodišču?

Že dosedanja zakonodaja je omogočala, da bi se uveljavilo odgovornost organizatorjev nezakonitih protestov ki prerastejo v nasilje. Vendar so se  v organih pregona, še posebej pa tožilci in sodniki ob tem grdo sprenevedali, ker je šlo za levičarje. Dvojna merila, ki jih je še bolj razgalila zgodba o neutemeljeni in očitno pretirani uporabi sile proti Rumenim jopičem. Sedaj smo zakonodajo zaostrili, da se dosledno uveljavi odgovornost.

Kakšen je vaš pogled na trenutno slovensko politiko?

Soočata se dva povsem različna koncepta. Skupaj s koalicijo SDS zagovarja nižanje davkov in da naj državljanom ostane več denarja, država pa bolj poskrbi za varnost, kvalitetno zdravstvo in dobro, ideološko nevtralno šolo; ter za starejše. Želimo graditi Slovenijo kot državo blaginje, utemeljeno na dobrem podjetništvu, ki je edini dolgoročni temelj razvoja.

Cilj današnjih levičarjev pa ni ne Slovenija, ne delavstvo, zanju jim nikoli sploh ni šlo. Cilj današnjih levičarjev je samo vaš denar – beri: večji davki! – in velika zamenjava, torej preplaviti Evropo z migranti iz področja radikalnega islama ter s tem dokončno uničiti evropske krščanske korenine, evropske narode in njihove identitete, kulture, tradicije. Ter z novimi volivci nadomestiti stare, ki levičarjem povsod po svetu obračajo hrbet, saj so jih že spregledali. To uresničujejo z uničevanjem držav, stebrov državnosti, kot je vojska; uničevanjem vrednot, poniževanjem materinstva  (ki je najlepše in najpomembnejše poslanstvo tega sveta!) ter vsiljevanjem norosti LGBT+ ideološke propagande kulturnega marksizma že otrokom.  Da bi to prikrili, so razvili celo vrsto Orvellovsko lažnivih izrazov, s katerimi psujejo vse, kar jim ni všeč. Med temi ima fašizem posebno mesto.

Izraz fašizem je kot psovko začel uporabljati veliki vzornik vseh levičarjev Stalin, potem ko mu je po dveh letih za Evropo uničujoče kolaboracije internacionalnih socialistov in nacionalnih socialistov  ter njihovega korporativnega derivata fašistov Hitler skočil v hrbet in ga napadel. Izraz fašisti je torej uporabil namesto nacionalni socialisti, ker bi ob slednjem bilo preveč očitno, da so vsi socialisti iz istega (Marxovega) legla zla. Danes ga levičarji uporabljajo za diskreditacijo vsega, kar stoji na poti njihovi neomejeni oblasti.  Spoštuješ krščanske korenine in vrednote – si fašist. Želiš ohraniti Evropo narodov, njihovih tradicij, kultur, identitet – si fašist. Govoriš resnico – si (levičarjem!) najbolj nevaren fašist! Imaš vlado, ki ni  levičarska – si fašist. Podpiraš, rad poslušaš narodno zabavno glasbo – si avtokratski fašist.

Kakšno je vaše mnenje o t.i. kul opoziciji in Golobu?

“Kul” opozicija skupaj z vsemi svojimi v teh dneh že v paniki spoznava, kako prav sem imel pred tedni, ko sem opozoril, da »je mnogo boljša dobra vlada v roki, kot golob nad glavo!«.

Kako komentirate izjavo prof. s FDV Petra Stankovića, da ima slovenska narodno zabavna glasba fašistične vzvode?

Da je napovedi levičarjev SD, Goloba, Levice, SAB, LMŠ… o »preganjanju fašizma« nujno vzeti skrajno resno! Opozicija dobro ve, da nima  nobene realne pozitivne alternative obstoječi vladi, zato vse temelji na netenju predsodkov in sovraštva do SDS in vseh, ki s koalicijo sodelujejo – v levičarskem žargonu: »fašistov«. Za, kaj vse obsega psovka »fašizem«, so besede prof. Stankovića jasno opozorilo: preganjalo se bo vse slovensko, očitno celo narodno zabavno glasbo. Kar res ne bo presenečenje za vse, ki vedo, da je patološki morilec Che Guevara pobijal mlade samo zato, ker so poslušali »kapitalistično« glasbo(!), prav pod njegovo podobo pa so levičarji proslavljali v Stožicah; brez ene same slovenske zastave – to pa pove vse…!

So uspehi vlade dovolj za zmago SDS tudi po naslednjih volitvah?

Uspehi vlade in njene koalicije so izjemni, vprašanje pa je, ali so ljudje dovolj objektivno seznanjeni z uspehi vlade in primerjavami z drugimi državami, saj iz osrednjih medijev zagotovo niso. Odločitev na volitvah je vedno tudi čustvena, pa čeprav vsak zase verjame, da se je odločil racionalno. Zato je zelo slabo za prihodnost Slovenije, da levičarji gradijo samo na sovraštvu in predsodkih do  predsednika vlade in SDS, saj iz sovraštva in izključevanja nikoli ni bilo nič dobrega. V normalni državi z demokratično tradicijo za takšno igranje levičarjev na najbolj negativna čustva in izključevanje najsposobnejših nihče pri zdravi pameti ne bi dal svoj glas.

Avtor prispevka: Mitja Grmovšek, Demokracija