Pijan povzročil verižno trčenje

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tri prometne nesreče, ena oseba je bila poškodovana. V Kranju je prišlo do naleta treh vozil. Povzročitelj nesreče je bil pod
vplivom alkohola (1,12   mg/l), brez vozniškega dovoljenja in z neregistriranim vozilom.  Kot so še ugotovili policisti, je bil dodatni razlog tudi neprilagojena hitrost povzročitelja. V nesreči se je en udeleženec lažje poškodoval. Nesrečo policisti obravnavajo kot kaznivo dejanje in vodijo postopek.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali požar na vozilu z materialno škodo. Vozilo se je vnelo med vožnjo. Tuja krivda je izključena.
Radovljiški policisti so obravnavali nesrečo jadralne padalke, ki se je pri spuščanju s padalom zapletla v drevo. Rešili so jo radovljiški gorski reševalci. Na srečo ni bila poškodovana.
Policisti so včeraj obravnavali eno nesrečo na smučišču, kjer je smučar sam padel in se poškodoval. Na Ambrožu pod Krvavcem pa se je poškodovala sankačica. Z običajnimi  sanmi je pri spuščanju po pobočju izgubila nadzor in se po podatkih policije po daljšem drsenju lažje poškodovala.
V Kranju je bil odtujen osebni avtomobil Škoda octavia combi, 1.6 TDI, kovinsko sive barve, registrskih oznak MBBH-469.