Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 82 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 40.

Škofjeloški policisti so včeraj nekaj po 13. uri obravnavali vlom v parkirani avtomobil. Neznani storilec je nasilno vstopil v notranjost in si prilastil bančne kartice in gotovino. Z njimi je opravil tudi transakcijo. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Blejski policisti so včeraj nekaj pred 23. uro obravnavali tatvino pašnega aparata, ki ga je imel lastnik nameščenega na polju za zavarovanje živali. Dejanje je neznani storilec izvršil čez dan. Lastnika je oškodoval do 600 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 11.21 obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bila udeležena 67-letna voznica. Na parkirnem prostoru v Kranju je zaradi nepravilnega premika, z avtomobilom trčila v drugi parkirani avtomobil. Voznica je vozila pod vplivom alkohola (1,09 mg/l). Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Gorenjski prometniki so bili danes okoli 6.15 obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti med Radovljico in Brezjami, v smeri Ljubljane. 20-letna voznica je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v varnostno ograjo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Jeseniški policisti so bili včeraj okoli 19.23 obveščeni o požaru v zapuščenem objektu. Po podatkih s katerimi razpolagamo do ogrožanja drugih nepremičnin ali oseb ni prišlo. Materialna škoda ni nastala. Požar so pogasili gasilci. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih dogodek ustrezno zadokumentirali.

Divjad je bila povožena na območju Kranja in Škofje Loke.

Spletno uredništvo