Zaradi pretrgane verige se je poškodoval

Gorenjski policisti so v zadnjih 24 urah sprejeli štiri obvestila o prometnih nesrečah, ena oseba je bila poškodovana. Kranjski policisti so obravnavali nesrečo kolesarja s telesnimi  poškodbami. Le ta je zaradi pretrgane verige padel in se poškodoval. Na Primskovem so včeraj zjutraj zaradi neustrezne varnostne razdalje trčila tri vozila. Nesreča se je zgodila pri krožišču. Na srečo je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so tudi tri prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter eno v zasebnem prostoru. Kranjski policisti so včeraj pridržali moškega, ki je kršil javni red in mir. Policisti so mu zasegli tudi manjšo količino prepovedane droge. Proti kršitelju poteka prekrškovni postopek.

V Šenčurju so policisti včeraj obravnavali priložnostno tatvino. Storilec je občanu iz  odloženega nahrbtnika odtujil denarnico, ko je ta odšel v prostore gostinskega lokala.  Zaradi nepazljivosti je lastnik oškodovan za nekaj sto eurov.

Gorenjski prometni policisti so včeraj na avtocesti krajši čas merili hitrost in obravnavali dve prekoračitvi hitrosti, kar je bistveno manj, kot preko vikenda, ko so skupaj s patruljo avtocestne policije zaznali 101 prekoračitev hitrosti. Včeraj je bila najvišja izmerjena
hitrost 179 km/h, preko vikenda pa 196 km/h. Policisti pozivajo k bolj umirjeni vožnji in  upoštevanju omejitev hitrosti, ki je na vseh cestah eden največjih dejavnikov tveganja. Večja kot je hitrost, težje bodo praviloma posledice, če pride do nesreče.