Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 106 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 53:

Kranjski policisti so včeraj okoli 23.49 obravnavali nasilje med partnerjema. 42-letnemu moškemu so zaradi nasilnih dejanj nad žensko izrekli prepoved približevanja. Policisti o dejanjih moškega zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Gorenjski prometniki so bili včeraj okoli 10.36 obveščeni o prometni nesreči na avtocesti, na odseku Podtabor-Brezje, kjer poteka polovična delovna zapora. Voznik je z avtomobilom zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avtomobil voznika pred njim. Le ta pa še v avtomobil pred njim. Policisti za prvega voznika vodijo prekrškovni postopek.

Kranjskogorski policisti so imeli včeraj okoli 22.42 v postopku 52-letnega voznika, ki je vozil avtomobil v času veljavnega ukrepa, ki mu ga je izdalo pristojno sodišče. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Kranjski policisti so včeraj okoli 22.30 obravnavali 39-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel na javnem kraju. Ob prihodu policistov na kraj s kršitvijo ni prenehal in je z njo nadaljeval. Zoper njega so policisti uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do 12 ur. Zanj vodijo prekrškovni postopek.

Divjad je bila povožena na območju Podljubelja.