Zaposlitveni sejem na Jesenicah

V četrtek, 7. februarja 2019, bo med 13.00 in 16.00 uro v Kolpernu na Jesenicah potekal tretji Zaposlitveni sejem. Letos v znamenju kampanje EU SI ti, s katero po slovenskih mestih predstavljajo številne prednosti Evropske unije in spodbujajo temeljno debato o EU – njenih vrednotah, solidarnosti, strpnosti ali aktualnih evropskih temah v regijah. Spodbujanje podjetništva, inovativnosti, zaposlitvene možnosti ter aktivacija mladih so področja, kjer je Evropska unija zelo dejavna, zato ste vabljeni, da jih odkrijete.

  • Mladim in drugim iskalcem zaposlitve bodo predstavili možnosti za izobraževanje ter zaposlitvene in karierne možnosti v jeseniškem lokalnem okolju.
  • Predstavili se bodo izobraževalni programi in smeri (srednješolski, univerzitetni), uveljavljena lokalna podjetja in javni zavodi, ki bodo pripravili zanimive interaktivne predstavitve ter stojnice.
  • Čakajo vas 3D tehnologija, foto stojnica, zdravi prigrizki in nagradna igra za tablični računalnik Huawei.
  • Na voljo bodo informacije o EU programih in projektih, s poudarkom na kampanji #EUandME, ki ponuja informacije za vse mlade, ki iščete zaposlitev, imate podjetniške ambicije ali zgolj nabirate informacije na področju dela, študija in podjetništva.

 

Vir: Občina Jesenice