Za posledicami nesreče umrl kolesar, ostanite doma ce nimate nujnih opr

Včeraj  zvečer  je  zaradi posledic prometne nesreče v zdravstveni ustanovi  umrl  kolesar. Nesreča  se  je včeraj okoli 14.30 ure zgodila na
območju Predoselj, v njej pa je bil udeležen še voznik tovornega vozila. Ta je  v  kolesarja  trčil med  manevriranjem  na makadamski javni poti in ga povozil. O nesreči gorenjski prometni policisti še vodijo postopek. Kolesar je v letošnjem letu tretji mrtvi udeleženec prometnih nesreč na Gorenjskem.

Včeraj  popoldan  sta bila v nesrečah sicer udeležena še dva kolesarja. Oba sta  padla  sama. Pri  kolesarki  na  Bledu okoliščine kažejo na morebitne zdravstvene  težave,  o  drugi  nesreči kolesarja  v  Kranju,  ki  je huje poškodovan, pa policisti še vodijo postopek. Poškodovan je po glavi.

Smo  v  težkih  časih,  ko  bi ljudje zaradi epidemiološke situacije morali ostajati doma in s tem prispevati k varnosti na več segmentih. Take početje to  ni. Zato ponavljamo poziv, naj ljudje ostajajo doma in naj se izogibajo tveganjem  za  svoje  in  javno zdravje ter varnost prometa. Enako velja za tiste, ki v teh dneh lepo vreme morebiti izkoriščajo za »izlete« so sporočili iz PP Kranj.