Z invalidskim vozičkom po sredini ceste

Kranjski policisti so včeraj popoldan na območju Velesovega obravnavali prijavo nevarne udeležbe v prometu z invalidskim vozičkom. Udeleženec naj bi za gibanje uporabljal sredino ceste in oviral promet. Osebe niso izsledili. Policisti Policijske uprave Kranj opozarjajo, da za uporabnike invalidskih vozičkov v prometu veljajo enaka pravila kot za pešce oziroma kolesarje.
Kranjski policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu s traktorjem. Med kmetijskimi opravili je voznik skočil iz traktorja, ki je na mokri travi začel drseti po pobočju. Tuja krivda je izključena.
Na območju Železnikov kriminalisti obravnavajo požar na zasebnem objektu. Po prvih podatkih ni nihče poškodovan, nastala pa je materialna škoda. Aktivnosti na kraju še potekajo.
Na področju prometa so gorenjski policisti včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na območju Škofje Loke je voznik v nepreglednem ovinku  zaradi neprilagojene hitrosti v vozišča zdrsel po strmem pobočju in se lažje poškodoval. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.