Veterani in mladinci niso bili uspešni, danes ŠD Kranj 75 v boj za 3. mesto

Vaterpolo

Na evropskem veteranskem prvenstvu, ki se igra v bazenih pokritega in letnega olimpijskega bazena v športnem centru Kranja, so veterani včeraj odigrali tekme četrtega tekmovalnega dneva.

Veterani Triglava so v kategoriji 60+ imeli za nasprotnika veterane Italije Europa Sportng Roma in še enkrat morali priznati premoč nasprotnika, ki je zmagal s 7:3. Dvakrat je za Veterane Triglava zadel Janez Vodopivec in enkrat še Jože Velikanje.

Veterani ŠD Kranj 75 Triglav pa v polfinalnem obračunu, v kategoriji 40+ s splitskim moštvom Magla, niso ponovili sijajne igre torkovega dne, ko so s 6:3 premagali madžarski OSC KFT. Ekipa Magla jih je premagala z 8:4. Dvakrat je zadel Primož Troppan, po enkrat pa še Branko Hajdinjak in Blaž Rebolj.

Danes ob 17ih bodo Veterani Triglava v kategoriji 60+ igrali z nemško ekipo SC Canstatt, veterani ŠD Kranj 75 Triglav pa ob 18ih za končno tretje mesto v kategoriji 40+ ponovno z madžarsko ekipo OSC KFT

Na mladinskem evropskem prvenstvu v beloruskem Minsku so včeraj mladinci Slovenije odigrali polfinalno tekmo za uvrstitev od 13. do 16. mesta. Nasprotnik našim mladincem je bila reprezentanca Gruzije, ki pa je naše premagala z 12:8. Štirikrat je zadel Aljaž Troppan, trikrat Jan Justin in enkrat Matic Rahne. Danes je v Minsku prosti dan, jutri pa bodo naši za končno 15. mesto igrali z reprezentanco Velike Britanije.

Hokej

Hokejisti kranjskega Triglava in zaloške Slavije junior so včeraj v članski kategoriji v ledeni dvorani Zlato polje odigrali prijateljsko tekmo. Boljši so bili domači hokejisti HK Triglava, ki so zmagali s 3:1. Drugo prijateljsko tekmo bodo hokejisti HK Triglava odigrali v petek, ko bodo ob 20.30 v ledeni dvorani Zlato polje imeli za nasprotnika hokejiste SŽ Olimpije.

Jože Marinček